נוקיה החדש
-
למשהו יש רעיון איך למחוק מנוקיה החדש תמונות. שהו בבעצם כשר עם חותמת, אבל יש בו תמונות, ואין דרך למחוק את התמונות. כי הם מועברות בבלוטוס ואח"כ אפשר לצרף אותם לאיש קשר או לשים אתם כרקע על מסך הפלאפון, אך איך למחוק אין דרך רגילה. משהו יודע איך מוחקים ממנו תמונות?
-
למשהו יש רעיון איך למחוק מנוקיה החדש תמונות. שהו בבעצם כשר עם חותמת, אבל יש בו תמונות, ואין דרך למחוק את התמונות. כי הם מועברות בבלוטוס ואח"כ אפשר לצרף אותם לאיש קשר או לשים אתם כרקע על מסך הפלאפון, אך איך למחוק אין דרך רגילה. משהו יודע איך מוחקים ממנו תמונות?
-
@zvinissim אוקי, תודה. אני חדשה ולא ככ יודעת...
-
@תהילה אמר בנוקיה החדש:
גם אני הייתי חדש פעם, זה לא סוף העולם.
אנא תשומת לבכם כי זו כבר פעם שניה לפחות. -
-
לעניינינו, אפשר עם FTP, (תוכנה שאפשר להשים במכשיר לא כשר ולהכנס משם לפלאפון ולמחוק).
כנראה אפשר גם ע"י התחברות ע"י הבלוטוס למחשב ולמחוק עם תוכנה מתאימה. -
@תהילה יש עוד דרך למלאות את הפלאפון בהמון קבצים עד שהוא כותב שהמקום מלא ואז הוא נותן למחוק מה שרוצים.
@לחיל-אומר הדרך הזאת לא ניתנת, אם הפון מתמלא זה פשוט לא נותן להעביר עוד קבצים לפון. ולא נותן כלל אפשרות של "מחיקה".
-
@תהילה אמר בנוקיה החדש:
@דוב ניסיתי את האפשרות של FTP וזה לא עבד על הנוקיה הזה.
מניסיון זה כן עובד. עשיתי מנוקיה C2 על נוקיה החדש 3310, להעביר ולמחוק קבצים.