פטרוזליה וכוסברה ומה שבניהם
-
טוב, לא מצאתי כותרת יותר טובה מזה (אם משהו ימצא אני אשנה בהתאם)
מכירים את קוביות הירוקים שקפואים שנמכרים בחניות (פטרוזליה/כוסברה/שמיר וכו')
ומכירים שכל פעם אתם קונים צרורות וחלקם נזרקים מבלי שימושהרעיון הבא מתאים בדיוק בשבילכם.
-
קונים את הירוקים וקוצצים אותם במג'מיק דק.
קונים גם תבניות מסילקיון לקרח וממלאים בהם את הירקות הקצוצים.
עוטפים כל תבנית כזו בניילון נצמד (שלא יספגו הריחות מהמקפיא) ומקפיאים.
בכל פעם שצריך ירק קצוץ למרק/סלט וכד' מוציאם מהמקפיא ומפשירים 5 דקות ומשתמשים.
אפשר לעשות כל ירק בנפרק או מיקס של ירוקים -
אפשר עוד להמשיך את הרעיון ללימון סחוט טרי.
לוקחים מספר לימונים סוחטים אותם (לא לזרוק את החתיכות הקטנות הם מוסיפים טעם) ולשים אותם בתוך תבניות קרח פלסטיק/סיליקון ולעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
בכל פעם שתרצו מיץ לימון טרי תוכלו להוציא קוביה אחת ולהשתמש (זה יחסוך לכם גם לקנות בקבוק מיץ לימון משומר) -
לקיץ אפשר לעשות מיץ לימונדה (לבשל לימון סחוט טרי עם נענע וסוכר) ולאחר שמתקרר להקפיא בתבניות קרח (עטוף כמובן) ובכל פעם שרוצים לימונדה קרה לוקחים קוביה אחת שמים בכוס ומוזגים מים קרים ויש לכם לימונדה קרה בקיץ
-
-