ניווט

תחומים
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש
    • מקצועות
    חוקי הפורום

פירוט עיסקאות בכ"א חוץ בנקאי באתר הבנק

צרכנות
    9
    31
    582
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shraga
      shraga נערך לאחרונה על ידי

לפי הכתבה כאן החל מה31.1.19 החוק נכנס לתוקפו.
      פניתי לחברת האשראי - הם הפנו אותי לבנק - פניתי לבנק וזה מה שענו לי:
      9af6005d-0e0d-41f2-842e-3a222cad8fbb-image.png

החוק הזה קיים באמת? אף אחד לא מודע אליו?

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • A
        aiib מורחק @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga מעניין כי בפועלים כבר כמה שנים אפשר חוץ בנקאי. אמנם הוא לא מראה לך בעו"ש אבל בקטגוריות של כרטיסי אשראי זה נמצא

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ליכט
          ליכט נערך לאחרונה על ידי

גם במרכנתיל זה קיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • shraga

הייתם צריכים לבצע פעולה כלשהי בשביל להכניס את זה?

ליכט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ליכט
              ליכט @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga
              לא

• by6199
                by6199 נערך לאחרונה על ידי by6199

יש לי כרטיס של יש ואני לא משתמש בו כמעט כי אני מעדיף להשתמש בכרטיסים של פועלים שמה אני רואה את הכל באתר. אם יש מישהו שאצלו זה אחרת אשמח לשמוע ולקבל צילומסך מהמקום שזה מופיע באתר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • א
                  אלי TZA @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib לאיזה חברה שייך הכרטיס החוץ בנקאי שלך? אולי הם מראים באתר רק כרטיסים של ישראכרט ואמריקן אקספרס שעובדים איתם.

אני בפועלים וכרטיס של כאל לא מוצג לי.

by6199 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • by6199
                    by6199 @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA כנראה שזה הסיפור כאן, כי גם לי לא מוצג כרטיס של יש=כאל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                    • shraga

גם אני עם אשראי של לאומי קארד...

רוב יועץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • A
                        aiib מורחק נערך לאחרונה על ידי aiib

אני עם אמריקן....
                        אבל תבדוק בכרטיס כרטיסי אשראי ושם יש אופצייה

b56c70e1-1d05-4f73-af1a-7288277c8843-image.png

shraga א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • shraga
                          shraga @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib
                          יש את שני האופציות האלו, לא מעבר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • א
                            אלי TZA @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib אמר בפירוט עיסקאות בכ"א חוץ בנקאי באתר הבנק:

גם אני עם אמריקן....

למה "גם אני" ? אתה היחיד שיש לך כרטיס חוץ בנקאי ששייך לחברה שעובדת עם פועלים והיחיד שזה מופיע לו בחשבון בפועלים, המסקנה פשוטה: רק כרטיסים חוץ בנקאיים ששייכים לחברות שיש להם שת"פ עם הבנק שלך יופיעו בחשבון.

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                            • A
                              aiib מורחק @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA תוקן!

• shraga
                                shraga נערך לאחרונה על ידי shraga

עדכון... דיברתי איתם בטלפון, הם עצמם לא ידעו לומר לי למי עליי לפנות, ועל מי מוטלת החובה לסדר זאת...

ae3c5e61-b530-4716-983f-076b1a2d34c6-image.png

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • A

@shraga תפנה למשרד מבקר המדינה.
                                  משרד יעיל ופעיל

• רוב יועץ
                                    רוב יועץ @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga בדיוק כדברי החוק יש באתר של פועלים, אבל רק לחברת ישראכרט שמקבוצת הפועלים. קישור מאובטח ללא צורך בהזדהות נוספת וכו'.

• A
                                      aiib מורחק נערך לאחרונה על ידי

מה שמעניין שבפועלים גם כרטיסי אמריקן שפחות או יותר שייכים לפועלים עדיין לא מוצגים כמו כרטיסים של פועלים עצמם.
                                      בעו"ש לא מופיע כמה ירד וצריך להיכנס ללשונית של אמריקן בשביל זה

• shraga

תשובה סופית:
                                        הנדון: פנייתך לבנק ישראל
                                        פנייתך שנתקבלה ביום 2019/02/17

להלן הקישור להודעה לעיתונות בנושא, ובה גם הקישור להוראת ניהול בנקאי תקין מס' 470" כרטיסי חיוב".
                                        https://www.boi.org.il/he/NewsAndPublications/PressReleases/Pages/20-11-18-.aspx
                                        היה ותאגיד בנקאי מסוים אינו פועל על פי ההוראה עליך לפנות תחילה אל נציבות תלונות הציבור של אותו תאגיד. פרטי ההתקשרות עם נציבות כל תאגיד נמצאים באתר האינטרנט של התאגיד הבנקאי.
                                        להלן קישור להוראת ניהול בנקאי תקין מס' 308A" טיפול בתלונות הציבור", לעיונך.
                                        https://www.boi.org.il/he/BankingSupervision/SupervisorsDirectives/DocLib/308A.pdf
                                        אנו מודים לך על פנייתך אלינו.
                                        בכבוד רב,
                                        ובברכת חג פסח שמח
                                        מרים סגל
                                        היחידה לפניות הציבור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                        • shraga

מה שלא הבנתי,
                                          זה שבלינק שהם שלחו "הודעה לעיתונות" כתוב במפורש:

ההוראה תיכנס לתוקפה עם כניסת הסעיף הרלבנטי בחוק לתוקפו (31.1.20).

ומצד שני הם כותבים לפנות לנציג תלונות הציבור של התאגיד.

• shraga

נכנסתי עכשיו לאיזור האישי של כרטיס האשראי החוץ בנקאי שלי והופיעה ההודעה הבאה:
                                            fe50e792-bd9f-4606-9483-dc5264480cb5-image.png

A יעקב ישראל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                            • A

@shraga MAX זה של לאומי נכון?

• chagold
                                                chagold נערך לאחרונה על ידי

היה. הרגולוטור חייב את הבנקים להתפצל מחברות האשראי

• יעקב ישראל
                                                  יעקב ישראל @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אבל באתר הבנק התווסף לך משהו ?
                                                  כי לי לא

shraga תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                  • shraga
                                                    shraga @יעקב ישראל נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-ישראל אמר בפירוט עיסקאות בכ"א חוץ בנקאי באתר הבנק:

@shraga אבל באתר הבנק התווסף לך משהו ?
                                                    כי לי לא

עדכון: כעת (כבר תקופה) מופיעים לי בקישור הזה https://login.bankhapoalim.co.il/ng-portals-bt/rb/he/plastic-cards/current-debit כל הכרטיסים, עם הפניה לפירוט העיסקאות באתר של חברת האשראי ללא צורך בהזדהות נוספת במעבר.

212c200f-f477-4f4c-ac08-0554ac08f9b3-image.png

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                                    • א
                                                      אלי TZA @shraga נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@shraga אני גם בפועלים עם כרטיסים חוץ בנקאיים של כאל וישראכרט (בנוסף לבנקאיים של ישראכרט), למעט תקופה קצרה לפני שנה~ שהופיעו חלק מהכרטיסים החו"ב מופיעים לי בקישור הנ"ל רק הבנקאיים.

• shraga
                                                        shraga @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי shraga

@אלי-TZA נסה לאשר זאת כאן
                                                        https://www.cal-online.co.il/about/legal-reports/open-banking/
                                                        https://digital.isracard.co.il/personalarea/agreementmanagement/

א א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                                        • א
                                                          אלי TZA @shraga נערך לאחרונה על ידי

יישר כח!!

@shraga אמר בפירוט עיסקאות בכ"א חוץ בנקאי באתר הבנק:

https://digital.isracard.co.il/globalassets/work-from-home-isracard/other/_---------.pdf

זה לתאגיד, אין משהו ללקוח רגיל?
                                                          כמובן שאני מחפש במקביל השאלה אם ראית כשבדקת את הנושא.

• shraga
                                                            shraga @אלי TZA נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA
                                                            נראה לי שמצאתי
                                                            https://digital.isracard.co.il/personalarea/agreementmanagement/

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                                            • א
                                                              אלי TZA @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אין מילים תודה רבה. גוט מועד שלא תדע צער ובידוד!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                                              • א
                                                                אפרים22 @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אמר בפירוט עיסקאות בכ"א חוץ בנקאי באתר הבנק:

https://www.cal-online.co.il/about/legal-reports/open-banking/

"ניסינו...
                                                                תקלה טכנית לא מאפשרת לנו להמשיך, ממליצים לך לנסות שוב מאוחר יותר
                                                                "

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                                • 1
                                                                • 2
                                                                • 1 / 2
                                                                • First post
                                                                  Last post
                                                                בא תתחבר לדף היומי!