הרעיון הבא: טפט מחיק
-
לאחר הפסקה קצרה אני נותן את הרעיון הבא: טפט מחיק
גילוי נאות: את הרעיון הזה ראיתי באחד החברות שאני נמצא שם ומשם שאבתי את הרעיון והוא עובד אצלי כבר כמה שנים.מי מאיתנו אינו צריך תזכורות מול העניים בבית (לדוג': מה לשים בכריכים של הילדים,תשלומים שונים וכ')
במקום לקנות פתקיות ולהתחיל להדביק עוברים לטפט מחיקבכדי לבצע את הרעיון יש לקנות טפט מחיק
אני את שלי קיבלתי את השאריות מאותה חברה שאני נמצא שם כך שאיני יודע בדיוק מהיכן קונים (אפשר לנסות לברר)
כמדומני שיש כמה סוגים של טפט מחיק
1. טפט מחיק עבה.
2. טפט מחיק דק.
שניהם אמורים להגיע בגלילים של 1X2 מטר בצבע לבן.
אני השתמשתי בטפט העבה.
`עכשיו לרעיון עצמו
קונים טפט מחיק עבה ולוקחים את מידות המקפיא שלכם (בתקווה שיש לכם מקרר עם מקפיא עליון או דלת עליונה) מדביקים את הטפט על המקרר בצורה ישרה.
קונים טושים מחיקים + מוחק מגנטי שידבק לדלת המקרר.והופ הפכתם את המקרר שלכם לכתיבת הודעות מחיקות.
תוכלו לכתוב הודעות זמניות ולמחוק ע"פ הצורך מבלי ללכך את הידים (בשביל זה קונים מחק תואם - לא?) ובכך מוותרים על הפתקיות.
ולמי שרוצה לקחת את הרעיון עוד צעד אחד קדימה אפשר להדביק גם טפט כזה על הקיר בחדר הילדים/מסדרון ולהביא לילדים טושים מחיקים ובכך לא יכאב לכם הלב על קיר מקושקש מצבעים (למרות שזה נחמד לראות את הציורים של ילד בן שנתיים )
ותודה ל @dovid על הבמה
-
-
@by6199 אמר בהרעיון הבא: טפט מחיק:
@zvinissim מה יותר מקצועי, שעל הטוש כתוב שהוא מחיק, או על המגבון שהוא מוחק?
@by6199 במגבון אפשר גם לנקות את את הטפט המחיק גם לאורך זמן מבלי להרוס את המשטח הכתיבה.
שכותבים על המקרר זה סתם עלול להשאיר סימנים על המקרר וחבל. -
@mdy אמר בהרעיון הבא: טפט מחיק:
זה הטפט ה"מכוער" על המקרר מול ה"בזבוז" של המגבון.
יעשה איש הישר בעיניו@mdy הטפט שלי עבה ומבריק ונראה ליפה לעין.
רשמתי שיש כמה סוגים וצריך לקחת את הסוג העבה ולגזור בגודל מתאיםעדיין נראה שלא ניתן לכתוב עם טוש מחיק על כל דלת מקרר (הדלת צריכה להיות מוברשת וחלקה כדוגמת נירוסטה וכד').
שוב,
אני נותן את הרעיון המרכזי ומשם כל אחד יכול לקחת את זה לכיונים שלו -