גישה לרשומה ב'תיבת רשימה' באקסס
-
תדביק את הקוד הבא בתוך הטופס ותקשר לפרוצדורת אירוע לאחר עדכון
Private Sub משולבת16_AfterUpdate() Dim i With רשימה14 .Requery For i = 1 To .ListCount - 1 .Selected(i) = (.Column(0, i) = משולבת16) Next i End With End Sub
פעם אחרונה שאתה קורא לפקדים "רשימה 14" איך אתה היית מרגיש אם היו קוראים לך רשימה 14?????????????? :?: :?: :?:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/05/2014 15:12 (+03:00)
-
-
תדביק את הקוד הבא בתוך הטופס ותקשר לפרוצדורת אירוע לאחר עדכון
Private Sub משולבת16_AfterUpdate() Dim i With רשימה14 .Requery For i = 1 To .ListCount - 1 .Selected(i) = (.Column(0, i) = משולבת16) Next i End With End Sub
פעם אחרונה שאתה קורא לפקדים "רשימה 14" איך אתה היית מרגיש אם היו קוראים לך רשימה 14?????????????? :?: :?: :?:
אם תיבת הרשימה אמורה לבחור רשומה אחת בלבד בכל פעם, הייתי הולך על הקוד הבא:
Me!רשימה14 = Me!משולבת12
ואם כבר, איך עושים שהוא יפנה אותו תוך כדי הקלדה?
זה רק אופציונולי...אתה צריך לחשוב בכיוון של:
Dim rs As Recordset Set rs = Me!רשימה14.Recordset.Clone rs.FindFirst "lastname='*" & Nz(Me!txtfind, "") & "*'" If rs.Bookmark Then Me!רשימה14.Recordset.Bookmark = rs.Bookmark
ככה זכור לי שמימשתי את זה בעבר, משום מה אני לא מוצא עכשיו איפה מימשתי את זה, ואיך בדיוק זה כתוב, אבל אני זוכר שזה הכיוון
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/05/2014 01:49 (+03:00)
-
בעצם הבעיה נפתרה, אפי' שעדיין לא ניסיתי לעשות את החיפוש תוך כדי הקלדה.
כי כמו שכתבתי האפשרות השניה היא רק אופציונולית (נכון לעכשיו, אם להבא אצטרך לה, כנראה שהחברים הטובים לא יברחו..)תודה רבה לחברים הנהדרים העוזרים בעוז ובתעצומות... + נכונות, כדוגמת ההודעה האחרונה.. :roll:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/05/2014 22:43 (+03:00)