שימוש במשתנים בהעתקת קובץ בC#
-
בשימוש בקוד הזה
אני רוצה להעתיק קובץ, כמו לדוגמא כאןFile.Copy("C:\Data\MyProgram.exe", "C:\Data2\MyProgram.exe"אבל כשאני מנסה להשתמש במשתנים של הקוד
כמו בשורה הזו
Console.WriteLine($"File: {e.FullPath} {e.ChangeType}");לצורך ההעתקה
File.Copy($"{e.FullPath} {e.ChangeType}", $" {e.FullPath} {e.ChangeType}");אני מקבל שגיאה בשדה הראשון
-
בשימוש בקוד הזה
אני רוצה להעתיק קובץ, כמו לדוגמא כאןFile.Copy("C:\Data\MyProgram.exe", "C:\Data2\MyProgram.exe"אבל כשאני מנסה להשתמש במשתנים של הקוד
כמו בשורה הזו
Console.WriteLine($"File: {e.FullPath} {e.ChangeType}");לצורך ההעתקה
File.Copy($"{e.FullPath} {e.ChangeType}", $" {e.FullPath} {e.ChangeType}");אני מקבל שגיאה בשדה הראשון
-
@yossiz אמר בשימוש במשתנים בהעתקת קובץ בC#:
File.Copy($"{e.FullPath}", $"{e.FullPath}2");{e.ChangeType}הוא סוג השינוי, להעתיק קובץ אתה צריך להשתמש רק במשתנה{e.FullPath}.איך לא שמתי לב.
אבל למעשה, זה עדיין שגיאה (וכנ"ל הפס האדום מופיע בחלק הראשון - (של הקובץ המקורי)).File.Copy($"{e.FullPath}", $"{e.FullPath}"); -
@yossiz אמר בשימוש במשתנים בהעתקת קובץ בC#:
File.Copy($"{e.FullPath}", $"{e.FullPath}2");{e.ChangeType}הוא סוג השינוי, להעתיק קובץ אתה צריך להשתמש רק במשתנה{e.FullPath}.איך לא שמתי לב.
אבל למעשה, זה עדיין שגיאה (וכנ"ל הפס האדום מופיע בחלק הראשון - (של הקובץ המקורי)).File.Copy($"{e.FullPath}", $"{e.FullPath}");
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות