תוכנה לת"ת לאיסוף בפורים
-
מה למעשה יצא מכל השרשור האם יש כאן אחד שמוכר /משכיר תוכנה מתאימה? או שמוכן לתת תוכנה מתאימה ללא תשלום
-
@לחיל-אומר אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
יש תוכנה בשם APT שיש בה הכל למוסדות מסתמא היא מתאימה גם לתתים, אני לא יודע מה המחיר שלה אבל הרבה מהתשלום זה תמיכה טכנית לפי חודש כך שלתתים זה פחות בעיה
בקהילה שלי משתמשים בזה ומרוצים עד הגג.
-
@dovid אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
אז מאיפה כל הידע במחשבים?
@מעמד אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
מה רוכשים את הידע בישיבה ???
כאן כתוב שכן...
-
@משרדי אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
@לחיל-אומר אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:יש תוכנה בשם APT שיש בה הכל למוסדות מסתמא היא מתאימה גם לתתים, אני לא יודע מה המחיר שלה אבל הרבה מהתשלום זה תמיכה טכנית לפי חודש כך שלתתים זה פחות בעיה
בקהילה שלי משתמשים בזה ומרוצים עד הגג.
בקהילה שלי משתמשים בזה ולא מרוצים.
-
@מלא אנא תתמקד בעובדות יבשות ורק כאלה שיש להם הוכחות / לא ניתנים לויכוח.
@משרדי אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
@מלא לא יודע מוזר אנחנו עובדים איתם כבר שנים.
תסייג שאתה נכוויתאם מישהו יפתח אשכול על הנושא וירצה לשמוע האם שווה לקנות
אסביר לו, בציטוט סיפורים שהיה לי איתם...כאן זה לא הנושא, מישהו המליץ בעד ללא עובדות והוכחות,
אז אמרתי את דעתי כעובדה יבשה....עריכה: ראיתי שערכת, אז ערכתי גם כאן.
-
@לחיל-אומר אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
יש תוכנה בשם APT שיש בה הכל למוסדות מסתמא היא מתאימה גם לתתים, אני לא יודע מה המחיר שלה אבל הרבה מהתשלום זה תמיכה טכנית לפי חודש כך שלתתים זה פחות בעיה
@מלא אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
בקהילה שלי משתמשים בזה ולא מרוצים.
@מלא אנא תתמקד בעובדות יבשות ורק כאלה שיש להם הוכחות / לא ניתנים לויכוח.
@upsilon01 אמר בתוכנה לת"ת לאיסוף בפורים:
@משרדי
אני חושב שהיא מעל ומעבר למה שצריך ת"תעבור תתים זה כלל לא רלוונטי.
זה מיועד לניהול תלמידים גבייה ועוד ועוד - עבור מוסדות.תת צריך הדפסה של טבלה אופקית עם נתוני תרומות של שנים קודמות שזה דבר בסיסי והם לא תומכים בזה, רק בצורה של הזנת תרומות בשדות שונות ולא בשדה תשלום, כמובן הכל ניתן לעשות אבל העלות מאוד גבוהה.
ובשביל תת שצריך תוכנה קטנה זה סתם מסובך ומיותר.לפני כשמונה שנים קנו את התוכנה הזאת בישיבה שהייתי בה בהרבה כסף (במושגים של תתים) וממש התאכזבו ממנה, ושנה אחרי אני בניתי משהו על אקסס עוד לפני שידעתי שורת קוד אחת (עם קצת עזרה של חבר), וזה היה יותר יעיל.
-