Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
הגדרות > פרטיות > מצלמה מה מוגדר שם?
@yossiz
@aiib פה:
@yossiz סליחה לא שמתי לב אבל הכל פעיל שם
יש למישהו פתרון? אודה לו!
@aiib תוכנה אחרת כן מזהה את המצלמה? למשל התוכנה הזו
@shraga לא, התוצאה אותה תוצאה- אור המצלמה נדלק אבל בפועל יש את המסך
@aiib אאל"ט מסך זה הוא מה שרואים אם המצלמה חסום בהגדרות פרטיות. תבדוק שוב שהכל מופעל.
כולל זה
וזה
@yossiz ללא הועיל... כלומר זה כבר היה מסומן כפעיל והבעיה בעינה עומדת
@aiib אני רואה שזה לנובו... אז תבדוק פה:
@yossiz אין לי את האייקון של המצלמה אבל פתחתי את ההגדרות ושם מופיע פרטיות מצלמה וזה מופעל. ביטלתי הבעיה שהוא חוזר אוטומטי להיות מופעל וממילא לכאורה לחסום אותי
האם למישהו יש פתרון לבעיה שלי? אני מאד יודה לו!
תזכורת: לאחרונה כשאני רוצה לצלם עם מצלצת המחשב אני מקבל את התוצאה המצורפת. מה עושים? יש לי אנטי וירוס ESET אבל ניסתי ביטול שליטה על המצלמה. תודה רבה
@aiib אני עדיין מחכה לתשובה על שאלתי.
@shraga עניתי לך כבר למעלה...:
@aiib איך יכול להיות שבפועל יש את המסך הנ"ל, שאלתי האם בתוכנה חיצונית המצלמה עובדת.
@shraga התשובה אותה תשובה פשוט העלתי תמונה לא נכונה זאת התמונה המקורית
אם כבר אז כבר... אחרי שיענו לי על הבעיה שלי, אשמח גם לדעת האם ניתן לבטל את המנורה שמראה שהמצלמה פועלת תודה רבה!
@aiib אמר בבעיה באפליקציית מצלמה:
אחרי שיענו לי על הבעיה שלי, אשמח גם לדעת האם ניתן לבטל את המנורה שמראה שהמצלמה פועלת
למה אתה רוצה לבטל? זה נעשה כדי שתוכנות לא יוכלו לפתוח את המצלמה ולרגל עליך בלי ידיעתך.
@yossiz אני יודע אבל אני רוצה חד פעמי לבטל
דבק שחור.