...
-
תגובה: מכתב מגדולי הרבנים
ואתה מסכים איתי שישנם מערכות תוכן שאין בהם כל חשש?
אתה מסכים איתי שאם הוועדה תתנהל עם עקרונות ולא תחסום את ימות המשיח אלא תחסום קווי תועבה כולל אלו שבחברה השניה כולם (החרדים לדבר ה') יצדיעו לה ללא יוצא מהכלל?
לכן יש הרגשה שיש פה אינטרסים כלכליים יותר מאינטרסים כשרותיים.
גם אנכי הקטן דיברתי לא מכבר עם חבר ב"ד שאצלו היה דיון בין מזכירות הוועדה לבין (טוב לא אחשוף) שאמר בברירות א' יש 'שם' הרבה כסף! ב' אין שם רבנים. ועל אלו אני בוכיה.
אין ספק שוועדה זו עושה מלאכת קודש. אני תומך בה למרות שנפגעתי כמה פעמים ממנה. אבל אני לא אוהב כאשר מתקבלת התמונה הברורה. -
@מעמיק קוי תוכן בחברות אחרות קל הרבה יותר לחסום, כי לכל קו יש רק מספר אחד, כ"כ אי אפשר לפתוח מספר-אישי פתוח כל שעה מחדש, ואי אפשר לפתוח מערכת מהטלפון של הבית בלי-שאבא-או-אמא-ידעו ולעבור ממנה בשניה לקו שאתה מסכים עליו שהוא אמור להיות חסום.
דוקא הנגישות הגדולה לכל דרדק וזאטוט היא היא המכשול הגדול, שאינו קיים, אגב, בחברות אחרות.
המשך מהדיון כאן -
@ליבל שתיכם ועוד כמה "מגיני הגאולה" מכל מיני פורומים ששמעו או ראו או ידעו מכל מיני 'רב מאוד חשוב שאמר ...', 'אב"ד שהתבטא בצורה חריפה', 'מישהו שמכיר מקרוב את הועדה שיודע ש...' ועוד כל מיני דמויות הוד עטויות הילה מיסתורית שכ-ו-ל-ם יודעים שהועדה וכו' וכו'
אם זה נכון אתה מוזמן להוציא אותם מהחורים שלהם, הציבור מחכה לראות אותם -
@ליבל שתיכם ועוד כמה "מגיני הגאולה" מכל מיני פורומים ששמעו או ראו או ידעו מכל מיני 'רב מאוד חשוב שאמר ...', 'אב"ד שהתבטא בצורה חריפה', 'מישהו שמכיר מקרוב את הועדה שיודע ש...' ועוד כל מיני דמויות הוד עטויות הילה מיסתורית שכ-ו-ל-ם יודעים שהועדה וכו' וכו'
אם זה נכון אתה מוזמן להוציא אותם מהחורים שלהם, הציבור מחכה לראות אותםומעניין, שכל הרבנים שחתמו על המכתב לא יודעים מכל זה.