בעיה במקלדת אלחוטי
-
יש לי מקלדת אלחוטי וזה עושה לי הרבה בעיות (גם כשקניתי מקלדת חדשה) ואפי' כשהמחשב לא עמוס (וכ"ש כשזה כן עמוס).
לפעמים הוא כן קולט מה שמקלידים ולפעמים לא (רק כשמצמידים אותו ממש ליד השבב הוא קולט), וכן העכבר אותו דבר. וכאמור גם כשהמחשב אינו עמוס זה עושה לי את המשחקים.. -
@חנון-המרבה אמר בבעיה במקלדת אלחוטי:
יש לי מקלדת אלחוטי וזה עושה לי הרבה בעיות (גם כשקניתי מקלדת חדשה) ואפי' כשהמחשב לא עמוס (וכ"ש כשזה כן עמוס).
לפעמים הוא כן קולט מה שמקלידים ולפעמים לא (רק כשמצמידים אותו ממש ליד השבב הוא קולט), וכן העכבר אותו דבר. וכאמור גם כשהמחשב אינו עמוס זה עושה לי את המשחקים..לא הבנתי הבעיה במקלדת ספציפית?!
תנסה דבר ראשון להחליף בטריות לבטריות חדשות וטובות
אם לא מסתדר אולי עדכון דרייברים במנהל ההתקנים יעזור -
החלפתי מקלדת "חדשה" של מייקרוסופט...
המקלדות הפשוטות שלהם לא משהו... טווח הקליטה שלהם מאוד קטן.
אגב האם יש לך רשת אלחוטית בבית ייתכן שזה משפיע. -
@yits אמר בבעיה במקלדת אלחוטי:
החלפתי מקלדת "חדשה" של מייקרוסופט...
המקלדות הפשוטות שלהם לא משהו... טווח הקליטה שלהם מאוד קטן.
אגב האם יש לך רשת אלחוטית בבית ייתכן שזה משפיע.מה זה "פשוטות" ומה זה לא פשוטות, האם כל המקלדות של מייקרוסופט הם פשוטות או רק חלק.. ואם רק חלק, מנין לך שקניתי את ה"פשוטות"?? (כי הבנתי שהמקלדת שלי הוא מאוד טוב..).
ואיזה מקלדת אתה מציע???
(אגב, מדובר במשרד של שני מחשבים, אותם מקלדות, במחשב אחד הוא (די-) תקין, ובמחשב השני - כנ"ל.)
אין לי רשת אלחוטית במשרד... -
(כי הבנתי שהמקלדת שלי הוא מאוד טוב..).
אולי תכתוב את הדגם שיש לך?
-
ולגבי הדרייברים - מה אתה מציע? (תפרט...)
כוונתי במנהל ההתקנים (מקש ימני על התחל>מנהל ההתקנים) למצוא את מנהל ההתקן של המוצרים הנ"ל ולעשות לו עדכון מנהל התקן (קליק ימני > עדכון מנהל התקן) {במקרים רבים העדכון נעשה רק ע"י הסרת ההתקן הקודם ואז לעשות עדכון}
לא משוכנע שיעזור, לנסות שווה (פתר לי אילו בעיות בעבר)