ווב בראוזר באקסס
-
לא ידוע לי על בעיות איתו.
השתמשתי באקטיבX הישן והטוב, ועברתי אח"כ לWB החדש ולא ראיתי הבדל בזה.יש לך שגיאה ספציפית, או שגיאות JS?
שגיאותJS יכולות להיווצר גם מאינטרנט אתרוג ש"יושב" באמצע ומחליט למחוק פתאום שורה בקוד שלא מתאימה לו... (מנסיון)ראשית ניסיתי עכשיו עם הבראוזר המובנה ללא האקטיבאיקס, אבל הוא מודיע לי על שגיאות js מרגיזות, ואני לא מעוניין לראות את ההודעה הזאת יותר. לא עוזר לי כמה שאני מגדיר באקספלורר באפשרויות אינטרנט שיתעלם מהשגיאות הללו. אני מדבר על הפרוייקט הזה הוא עובד חלק בכל דפדפן, ולא מפסיק לעשות צרות והתראות באקסס. משום מה כשאתה הורדת את הקובץ טענת שם שהוא עובד חלק, אז אני לא יודע למה אני כל כך סובל מזה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 11:07 (+03:00)
-
לאחר כמה בדיקות הסיפור הוא כזה, אם תסתכל שם יש פונקציית js בשם SetContents שמופעלת על ידי האקסס, בהפעלת הטופס שלי ככל הנראה זה טופס שלוקח לו שנייה או שניים לעלות (אני לא בא בטענות, זה כרגע טופס עם חישובים די מורכבים) והוא מנסה להפעיל את הפונקציה לפני שהושלמה טעינת המסמך במלואה כולל הג'אווה סקריפט וכולי, אז אם אני מפעיל את הפונקציה לאחר 2 שניות, זה עובד, אבל אם אני אומר לו למשל באירוע בעת השלמת מסמך, עדיין הוא "מזייף" כלומר האירוע הזה פועל משום מה 2 פעמים, בראשונה הוא לא מצליח, ובשני הוא מצליח. אקיצר איך אני מתגבר על זה, וגורם לו לטעון את התוכן, רק אחרי אחרי אחרי אחרי אחרי שהוא גומר לטעון את כוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול המסמך.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 11:21 (+03:00)
-
שים קוד כזה.
window.onload = function(){ //פה אתה כותב את הקוד. שירוץ מתי שהדפדפן סיים לטעון את כל הדף. };
זה נהדר, אבל אני צריך להריץ את הקוד הזה מתוך אקסס, כי שם המידע נמצא בתכלס', ולכן אני חייב שאקסס יידע מתי מסתיים סופית טעינת הדף.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 13:46 (+03:00)
-
אולי פסיקת שעון של 5000
ומיד לאחר שיטעון את התוכן להפוך אותו ל0לא מספיק נקי ולא מספיק אמין.
הבעיה לדעתי היא שהדף יש לו 2 שלבים,- הדפדפן מקבל את המידע מהשרת כטקסט
- הוא מעבד את החומר לתצוגה ולקוד
בשלב 2 ייתכן שהוא נדרש על ידי הקוד להכין מחדש את המסמך (תלוי מה כתבו שם) ואז ככל הנראה הוא מציף שוב אירוע של מסמך מוכן.... ורק בפעם הזאת אז יש טעם לטעון את החומר לעורך.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 13:48 (+03:00)
-
ארכיטקט, מה השגיאה שאתה מקבל?
ד"א, בדקתי שוב באחד הטפסים שלי שבהם אני משתמש בווב, יש שם 2 בדיקות בתוך הלופ.
אני זוכר שזה היה באמת משהו של 2 שלבים שצריך לבדוק.הנה הקוד:
Do While WebBrowser1.Document.ReadyState <> 4 DoEvents If WebBrowser1.Document.ReadyState = "complete" Then Exit Do End If Loop
אתה יכול להכניס גם סליפ קטן בתוך הלופ.
אבל אני לא בטוח ב100% שזה פותר כי עכשיו הוא לא מוציא לי שגיאה - אבל אצלי לפעמים הוא מוציא שגיאה ולפעמים לא ככה שקשה לי לדעת אם זה פותר את הבעייה..
אצלי הוא מוציא שגיאות של "ההרשאה נדדחתה" או שגיאות של העברת NULL לפונקצייה (למרות שראיתי שעשית NZ)
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 14:54 (+03:00)
-
מה אתה אומר להשתמש ב:
wbEditor.Navigate "javascript:alert('hi');"
במקום:
wbEditor.Document.parentWindow.execScript ("SetContents('" & Now & "')")
כמובן שתחליף את alert('hi'); בפונקצייה הרלוונטית
עידכון:
בדקתי את ההצעה והתוצאה לא שונה מexecScript (הוא מוציא שגיאה):
wbEditor.Navigate "javascript:SetContents('" & Now & "');"
מה שמביא אותי להבין שכנראה הוא מנסה להגיע שם לאיזה frame או משהו דומה ולכן הוא מוציא את השגיאה של אין הרשאה
מה שמעצבן בזה שאני לא מצליח להבין מתי הוא מביא את השגיאה ומתי לא. מה "מפריע" לו?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/05/2014 15:56 (+03:00)