אנגולר PHP MySQL CRUD
-
אני שוקל לנסות להקים ממשק באמצעות אנגולר.
אני לא מכיר את זה כלל, המקסימום שאני מכיר זה קצת jquery...
עד היום השתמשתי בYII2 עבור CRUD אבל זה לא הכי נוח, בפרט כשאני רוצה שילובים של טבלאות ונתונים מכמה מקורות.
בנוסף אני צריך שזה יהיה עם ניהול משתמשים, שההרשאות גישה יהיו ברמת משתמש, שכל משתמש יוכל לגשת לטבלאות שהן רק שלו.
הטבלאות הן לא קבועות לכל המשתמשים, אלא לכל משתמש יש טבלאות משלו.
השפה שלי PHP, בסיס נתונים MYSQL ועיקר מה שאני צריך זה עבור CRUD, אבל אם אלמד טוב את הנושא ואסתדר עם זה, יש לי המון מה לעשות..
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לפריימוורק טוב בנושא, (שיש בו גם הדרכה מינימאלית).
תודה -
אני מאוד מאוד ממליץ.
אפשר הכל עם תיקיה של קבצים סטטיים באנגולר.
תתחיל Get Strated קטן ממדריך רשמי או פחות, (לא בהתאם לצרכים שלך אלא ממש כמו ילד טוב שמחפש מה ללמוד משיעמום), ואחרי שיעור שתיים שקלטת מלמעלה תשאל פה שאלות על איך כל זה מתחבר למה שאתה רוצה. -
@dovid אמר באנגולר PHP MySQL CRUD:
אני מאוד מאוד ממליץ.
אפשר הכל עם תיקיה של קבצים סטטיים באנגולר.
תתחיל Get Strated קטן ממדריך רשמי או פחות, (לא בהתאם לצרכים שלך אלא ממש כמו ילד טוב שמחפש מה ללמוד משיעמום), ואחרי שיעור שתיים שקלטת מלמעלה תשאל פה שאלות על איך כל זה מתחבר למה שאתה רוצה.מדי מהר התיאשתי, בכל מקרה לבינתיים.
אני רואה שזה דורש לימוד מעמיק קצת של החומר, ואין לי את הזמן.
אני חושב שעלי למצוא מישהו שייפתח עבורי את האתר, ואני יבנה את הAPI של כל הפעולות, והכל יתבצע באמצעות AJAX עם jquery ותוספות.
מה המחירים של מפתח views בצורה כזאת? הוא צריך לפתח בעיקר תצוגות, טבלאות, חלונות עריכה, והנתונים יעודכנו הלוך ושוב באמצעות API עם JSON. -
@dovid אמר באנגולר PHP MySQL CRUD:
@חוקר זה לא הולך ככה, אתה חייב לספר מה התחלת ואיפה נשברת...
אתה ניסית את אנגולר2 או אנגולר1?
אנגולר 1 קל יותר מjQuery לדעתי.הנקודה היא כך:
כידוע פה בפורום (ובפורום ימות) התחום שלי הוא בניית מערכות טלפוניות באמצעות API של ימות המשיח, ואני כותב בPHP ומשתמש בmysql.
הכי קל לי לעבוד מאחורי הקלעים, כשכל מה שאני כותב הוא קוד שאינו אמור להיראות לאף אחד, ואני לא צריך לעצב אותו, ולא להתעסק עם תגיות, תמונות, כפתורים ופרחים.
אני בסך הכל שולח פקודות לשרת של ימות, מה להשמיע, אילו נתונים לקלוט ולהחזיר וכו'.
אך מה אני יעשה שאני חייב לתת ללקוחות שלי ממשק צפייה בטבלאות, עריכה ומחיקה של נתונים, בדיקת סטטיסטיקות וכו'? לכן חיפשתי משהו שעובד טוב עם PHP שפה אותה למדתי עם הזמן והעבודה, ומצאתי את YII2, למדתי אותו בחלק הבסיסי נטו, בלי להכנס לעיצוב וכו', רק הגנרטור שיוצר לי מודלים וקונטרולרים ותצוגות, עם שילובים ושינויים קטנים שעשיתי על מנת להשתמש בו.
זה טוב, אבל לא למדתי אותו לעומק כדי לשלב בו AJAX בכדי לבצע פקודות בשרת, שאינם חלק מCRUD.
וכן אני צריך הרבה שילובים של הצגת נתונים בממשק שלי, מתוך השרת של ימות המשיח, כגון הפעלת קמפיינים מתוך רשימת תפוצה בשרת שלי, ע"י הAPI של ימות, וכן צפיה ושמיעת קבצים מתוך המערכת בימות לדעת שהכל תקין, ובקיצור יש לי עוד הרבה מה לשדרג ודרוש בממשק שאני נותן ללקוחות.
עד היום עבדתי עצמאי, ובסך הכל רוב שעות היום אני בכולל, לכן אני לא יכול להרשות לעצמי הרבה זמן ללימוד דברים חדשים, בדקתי מלמעלה כמה מדריכים ברשת, (רשתטק בעיקר) בנושא האנגולר, וזה היה נראה לי שאצטרך ללמוד לעומק ולהשקיע, בכדי שאוכל להגיע למצב של לפתח לבד אתר עם כל מה שאני צריך.
לכם החלטתי שאני לא מתקדם לזה, ובינתיים אאלץ להסתדר בYII2 שאני כבר מכיר יותר, או לחילופין לברר עלויות של מישהו שיבנה עבורי, והוא כמעט ולא יצטרך גישה לד"ב, אלא אבנה לו לכל דבר שהוא צריך API. ושלום על ישראל.
עדיין אשמח לדעת מה יכול להיות סדר גודל של עלויות בנושא זה?
תודה