מחשב לא מתחבר למדפסת
-
אבקש את עזרת החברים היקרים למי פתרונות.
יש לי מדפסת HP ומעודכן במחשב כל הדרייברים, והמחשב גם מזהה את המדפסת (והראיה שאני כן מצליח לסרוק), אך כשאני שולח מסמך להדפסה הוא לא מדפיס.
ניסיתי גם מדפסות אחרות, ושוב אותו בעיה. אז הבעיה בטוח במחשב.
מה יכול להיות הבעיה ?, ממתין לפתרונות, לא איכפת לי גם ניחושים, כי מלנסות לא מפסידים.
תודה רבה -
@yossiz אמר במחשב לא מתחבר למדפסת:
@Sofer הדפים ששלחת נמצאים בתור להדפסה, או שאפילו לא מגיעים לתור?
בהתחלה זה לא הגיע לתור.
אחרי שהפעלתי את התוכנה של @חבלזון זה כיבה לי לגמרי את המדפסות במחשב, שיחקתי קצת בהגדרות ואז זה חזר לעבוד, וכעת זה ממתין בתור ואחרי כמה שניות כותב 'שגיאה'.
תודה -
@Sofer
תכתוב בתפריט התחלה eventvwr.msc. תלחץ אנטר. זה יפתח את ה- {איך קוראים לזה בעברית? יומן האירועים אולי?}.
שם צריך להגיע ל: Microsoft/Windows/PrintService/Admin
שם תוכל לראות רשימה של שגיאות. אם תעתיק ותעלה את הטקסט של השגיאה, אולי זה ישפוך קצת אור על מה שקורה. -
@yossiz
הדפסת המסמך הדפס מסמך, שנמצא בבעלות מנהל, נכשלה במדפסת HP Officejet 4500 G510g-m. נסה להדפיס שוב את המסמך או הפעל מחדש את מנגנון ההדפסה ברקע.
סוג נתונים: NT EMF 1.008. גודל קובץ ההדפסה ברקע בבתים: 159360. מספר הבתים שהודפסו: 0. סה''כ עמודים במסמך: 1. מספר העמודים שהודפסו: 0. מחשב לקוח: \DESKTOP-DCMOSC0. קוד שגיאה של Win32 שמעבד ההדפסה החזיר: 6. The handle is invalid.
תודה רבה -
-
@Sofer אמר במחשב לא מתחבר למדפסת:
@Shmuel754 אמר במחשב לא מתחבר למדפסת:
@Sofer לאיזה יציאה הדרייבר מוגדר להדפיס?
LPT3
ואיך המדפסת מחוברת, USB?
-
@Sofer למה שלא תסיר את מנהל ההתקן של המדפסת תפעיל את המחשב מחדש ותתקין את המדפסת מחדש דרך דרייבר ה-USB של התקנים ומדפסות של ווינדוס.
אם זה לא ילך לך אז אשלח לך סוג תוכנה לשחק עם הגדרות הדרייברים כי לפי ניסיון שיש לי עם כאלו מדפסות בחברת HP יש מצב באם מנהל המדפסות של ווינדוס לא תקין כ"כ [מאיזה סיבה שהיא], שהוא מזהה רק את הסורק שבתוך המדפסת ומתקין לו דרייברים בעוד שמהמדפסת בעצמו הוא מתעלם..