-
שלום,
אני מחפש אפשרות ליצירת חסימת אינטרנט (אין צורך במשהו מתוחכם מידיי שקשה לעקוף) ליוזר אחד בלבד במחשב בו קיימים יוזרים נוספים.
לכן חשבתי, להגדיר הגדרות פרוקסי שגויות.
הבעיה היא שהדפדפן עצמו מציין בנדיבות ש"יש בעיה בשרת הפרוקסי >עברו לlan settings" בשביל לבטל..."הפתרון שחשבתי עליו הוא ליצור משימה מתוזמנת שתפעיל את עצמה כל חצי דקה ותגדיר מחדש את הפרוקסי, כך שגם אם הבן אדם ינסה להתחכם ולבטל את הפרוקסי, עד שהוא ינסה לגלוש הגדרות הפרוקסי יחזרו.
אני מחפש דרך ליצור קובץ bat שיסדר לי את כל הנ"ל -
1.ייצור קובץ bat בנתיב c:\set_proxy.bat שיכיל את הפקודות
reg add "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings" ^/v ProxyEnable /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings" ^/v ProxyServer /t REG_SZ /d 1.2.3.4:80 /f
2.יפעיל את הפקודה:
schtasks /Create /tn “set_proxy” /sc minute /MO 1 /st 08:00 /tr "c:\set_proxy.bat"
הבעיות:
1. ניסיתי ליצור פקודה שתכניס את הפקודות הנ"ל ככה:
c:\set_proxy.bat <
הבעיה היא שהcmd מתייחס אליהם כאל פקודות ולא כאל טקסט שאמור להיכנס ל c:\set_proxy.bat2. המשימה המתוזמנת שמופעלת מקפיצה את המסך של הcmd כל דקה לשבריר שניה, יש דרך לפתור את זה שלא יופיע כלל?
3. לקינוח, האם יש אפשרות באמצעות cmd להגדיר permissions לערך ברג'סטרי?
כי אם כן, הכי פשוט הוא (במקום לעשות משימה מתוזמנת) לנעול (היינו להסיר הרשאות מהמשתמש) את הערך ברג'סטרי הנ"ל שאחראי על הגדרות הפרוקסי, כך שהמשתמש לא יוכל לשנות את ההגדרות.אשמח לעזרה
בתודה מראש
-
@shraga אמר בסקריפט תיזמון הגדרת פרוקסי:
אין צורך במשהו מתוחכם מידיי שקשה לעקוף
ברור, כי מה שאתה עושה קל מדי לעקוף...
^/v ProxyEnable
למה יש
^
?@shraga אמר בסקריפט תיזמון הגדרת פרוקסי:
- ניסיתי ליצור פקודה שתכניס את הפקודות הנ"ל ככה:
c:\set_proxy.bat <
לא הבנתי מה נסית. לכאורה מה שרצית לעשות הוא
echo reg add "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings" ^/v ProxyEnable /t REG_DWORD /d 1 /f > c:\set_proxy.bat echo reg add "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings" ^/v ProxyServer /t REG_SZ /d 1.2.3.4:80 /f >> c:\set_proxy.bat
- לקינוח, האם יש אפשרות באמצעות cmd להגדיר permissions לערך ברג'סטרי?
כן. בעיקר ב-powershell. כשיהיה לי זמן אולי אעלה את הפקודה.
חשבת על חומת האש? זה יותר קשה לעקוף, אבל גם שם צריך לשים לב לכמה דברים.
- ניסיתי ליצור פקודה שתכניס את הפקודות הנ"ל ככה:
-
@ליבל לכל אפליקציה (כלומר הסוג המודרני) של ווינדוס 10 יש SID משלו. (SID=מזהה משתמש לצורכי אבטחה). כללי חומת האש מוחלים לפי ה-SID. פחות או יותר...
כרגע בדקתי וחסום, אבל במחשב הזה חסמתי לכל המשתמשים
אני בדקתי וכלל שמוחל על משתמש מסויים לא חוסם EDGE ואפליקציות אחרות. תבדוק, מעניין אותי כי אולי טעיתי בבדיקה.
-
@yossiz אמר בסקריפט תיזמון הגדרת פרוקסי:
@ליבל לכל אפליקציה (כלומר הסוג המודרני) של ווינדוס 10 יש SID משלו. (SID=מזהה משתמש לצורכי אבטחה). כללי חומת האש מוחלים לפי ה-SID. פחות או יותר...
יש איזה בעיה להכליל את הSID של EDGE?
או שאז זה יחסום לכל המשתמשים?
(לפעמים זה לא מפריע, כי גם ככה לא משתמשים בזה...) -
@WWW אמר בסקריפט תיזמון הגדרת פרוקסי:
@shraga אני מקווה שידוע לך שפיירפוקס נותן להגדיר הגדרות פרוקסי משלו, לפי בחירה.
או שזה גם נקרא 'מתוחכם'...בשביל רוב האנשים זה מתוחכם.
השאלה היא האם זה גבר או אישה, וכמה זמן עומד לרשותם, וכמה הם עסוקים. -
@yits אמר בסקריפט תיזמון הגדרת פרוקסי:
@shraga
למה שלא תכתוב את הפקודה בתוך ה schtasks במקום להריץ קובץ bat.
אני עשיתי בעבר עם Shutdown בתוך המשימה לא כהפניה לקובץ.אכן, ביצעתי, זה עדיין לא פתר את הבעיה של המסך הלא מוסתר
בקישור הזה באפשרות האחרונה פותרים את הבעיה הזאת (לא בדקתי בעצמי).
-
-