@אביי קובץ MSI הוא מסד נתונים שכולל כל המידע והקבצים ש-msiexec.exe (רכיב מובנה של ווינדוס) צריך כדי להתקין תוכנה. יש המון אפשרויות לפורמט זו אבל בגלל המורכבות הרבה אנשים מעדיפים לעשות קבצי התקנה יותר פשוטים.
@aiib הכל שם הוא או תמונות או טקסט. צריך רק עורך טקסט ועורך תמונות. הטקסט הוא או html או javascript או css. אתה יודע לכתוב html ו-javascript? אם לא, איך אתה רוצה לערוך?
@aiib הכל שם הוא או תמונות או טקסט. צריך רק עורך טקסט ועורך תמונות. הטקסט הוא או html או javascript או css. אתה יודע לכתוב html ו-javascript? אם לא, איך אתה רוצה לערוך?
@yossiz אני לוחץ על אשתי הרבה זמן להכין לי איזה תוסף או תוכנה [מה שיהיה יותר פשוט] לעת עתה ללא הצלחה. לכן עכשיו חשבתי על הכיוון לקחת תוסף קיים ולשנות אותו קצת למטרות שלי. לכן אני מגשש קצת...
@yossiz אני לוחץ על אשתי הרבה זמן להכין לי איזה תוסף או תוכנה [מה שיהיה יותר פשוט] לעת עתה ללא הצלחה. לכן עכשיו חשבתי על הכיוון לקחת תוסף קיים ולשנות אותו קצת למטרות שלי. לכן אני מגשש קצת...
@מעמד אני מנסה לעזור לה שלא יהיו בעיות בשלום בית עכשיו הכל בידיים שלה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗