כפתור אמצעי בעכבר
-
יש לי במחשב נייד כפתור אמצעי בעכבר. בהגדרות של לנובו יש אפשרות להחליט למה ישמש הכפתור האם לגרירה או לכפתור אמצעי [בעיקר משמש אותי לפתיחת אתרים בכרטיסייה חדשה] כעת פתאום למרות שהוא עדיין מוגדר ככפתור אמצעי הוא לא משמש ככזה. יש למישהו פתרון?
תודה רבה! -
יש לי במחשב נייד כפתור אמצעי בעכבר. בהגדרות של לנובו יש אפשרות להחליט למה ישמש הכפתור האם לגרירה או לכפתור אמצעי [בעיקר משמש אותי לפתיחת אתרים בכרטיסייה חדשה] כעת פתאום למרות שהוא עדיין מוגדר ככפתור אמצעי הוא לא משמש ככזה. יש למישהו פתרון?
תודה רבה! -
@aiib אמר בכפתור אמצעי בעכבר:
בהגדרות של לנובו יש אפשרות להחליט
איזה הגדרות? של המחשב עצמו, או הגדרות נפרדות בתוכנה של לנובו? ואם כן איך קוראים לה?
-
@aiib מה קורה כשאתה נכנס להגדרות העכבר דרך לוח הבקרה (חיפוש בהתחל את המילים עכבר..), האם נוסף שם לשונית נוספת חוץ מ"לחצנים, מצביעים, אפשרויות מצביע, גלגל, חומרה"?
-
@aiib לכאורה הגדרת ה-ThinkPad לא קשור לזה (אפי' שלא יעלה לך כסף לבדוק..), אבל בתמונה של הגדרות לנובו ראיתי שפונקציית לחצן אמצעי מוגדר כגלילה, האם שינית את זה?
בכל אופן תוריד את זה:
0_1545684905443_Autoruns.zip
ותבדוק אם התוכנה של לנובו עולה בהתחלה. -
@aiib לכאורה הגדרת ה-ThinkPad לא קשור לזה (אפי' שלא יעלה לך כסף לבדוק..), אבל בתמונה של הגדרות לנובו ראיתי שפונקציית לחצן אמצעי מוגדר כגלילה, האם שינית את זה?
בכל אופן תוריד את זה:
0_1545684905443_Autoruns.zip
ותבדוק אם התוכנה של לנובו עולה בהתחלה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות