כפתור אמצעי בעכבר
-
יש לי במחשב נייד כפתור אמצעי בעכבר. בהגדרות של לנובו יש אפשרות להחליט למה ישמש הכפתור האם לגרירה או לכפתור אמצעי [בעיקר משמש אותי לפתיחת אתרים בכרטיסייה חדשה] כעת פתאום למרות שהוא עדיין מוגדר ככפתור אמצעי הוא לא משמש ככזה. יש למישהו פתרון?
תודה רבה! -
@aiib אולי כיבית בשירותי ההפעלה את השירות של לנובו לעכבר?
-
@אלישי לא נראה לי. אבל איפה מכבים כזה דבר?
-
@aiib יש לך ccleaner? או משהו כזה?
-
@אלישי לא
-
@aiib ואיזה ווינדוס?
-
@אלישי 10 PRO
-
@aiib אתה יכול להעלות צילום מסך של מנהל המשימות (Ctrl+Shift+Esc) בלשונית "אתחול"?
-
-
@aiib תשלח לי את זה:
-
-
@aiib אמר בכפתור אמצעי בעכבר:
בהגדרות של לנובו יש אפשרות להחליט
איזה הגדרות? של המחשב עצמו, או הגדרות נפרדות בתוכנה של לנובו? ואם כן איך קוראים לה?
-
-
@aiib מה קורה כשאתה נכנס להגדרות העכבר דרך לוח הבקרה (חיפוש בהתחל את המילים עכבר..), האם נוסף שם לשונית נוספת חוץ מ"לחצנים, מצביעים, אפשרויות מצביע, גלגל, חומרה"?
-
-
@aiib לכאורה הגדרת ה-ThinkPad לא קשור לזה (אפי' שלא יעלה לך כסף לבדוק..), אבל בתמונה של הגדרות לנובו ראיתי שפונקציית לחצן אמצעי מוגדר כגלילה, האם שינית את זה?
בכל אופן תוריד את זה:
0_1545684905443_Autoruns.zip
ותבדוק אם התוכנה של לנובו עולה בהתחלה. -
@אלישי הוא לא מוגדר כגלילה. התכלת הוא הנבחר
-
@אלישי מה צריך לבדוק בדייוק?
-
-
-
@aiib בינתיים איני רואה חריגה כלשהו, אולי תעלה צילום מסך אחרי שתוריד את ה"וי" כמו בתמונה.
-
@אלישי זה דורש יותר מצילום מסך אחד על מה בדיוק להתמקד ברשימה?
-
@aiib על תוכנות מחברת לנובו. אם קיים.
-
@אלישי במחשבה שניה אולי אם תשנה את ההגדרה בעכבר לאופציה כמו בתמונה אולי זה יתחיל לעבוד כדבעי:
-
@אלישי ניסתי זאת כבר וללא שינוי
-
@aiib ביטול פעולת הכפתור האמצעי בתוכנת לנובו הפעלת המחשב מחדש והפעלת פעולת הכפתור האמצעי ניסית כבר?
(בדקת אם יש איזשהי תוכנה של לנובו מושבתת?) -
@אלישי אנסה הפעלה מחדש עכשיו.
לא יודע איפה לבדוק כזה דבר ולא ידוע לי על תוכנה מושבתת.
הקטע שזה קרה פתאום לא זכור לי שעשיתי שום שינוי -
@אלישי לא, לא השתנה כלום אחרי הפעלה מחדש
-
@aiib שינית גם את ההגדרות של העכבר לפני ואחרי הכיבוי?
-
@אלישי כן, כיבתי את ההגדרה ואחרי ההפעלה מחדש זה הופעל אוטומטי