המלצה למכשיר הקלטה איכותי
-
כל הדרישות הנ"ל היה לי אותם באולימפוס, דגם vn-406pc
והשבוע פתאום הוא הפסיק להקליט.
המכשיר עובד כרגיל, הנורה שמסמנת על הקלטה גם עובדת, המונה של זמן ההקלטה שמראה כמה זמן נשאר להקליט - עובד. אוזניה ורמקול עובדים.
בקיצור נראה שהכל עובד, אבל תכל"ס לא שומע כלום !! נראה שהוא לא הקליט כלום !
ואם תגידו לי: אז כנראה הבעיה במיקרופון אז צריך לפתוח ולהחליף מיקרופון - אחד הברגים, הראש שלו משויף ולכן א"א לפתוח.
ולכן נראה לי שאני צריך מכשיר חדש.
אגב, האולימפוס שלי שמשה אותי נאמנה 4+ שנים. -
@מעמד תחבר אותו קודם כל למחשב ותראה אם הוא הקליט, כי מסתבר שהוא הקליט והבעיה היא רק בחיבורי האוזניות, בכל אופן ידיעת הבעיה היא חצי מהפיתרון...
יש גם מצב שהרמקול לא משמיע כלום כי בחיבור האוזניות משהו פגום בחיבורים והוא מזהה אותו כחיבור אוזניה נכנסת ועל כן הוא משתיק את הרמקול (ואותו דבר אפשר להגיד על חיבור המיקרופון שמזהה אותו כמיק נכנס וע"כ הוא לא מקליט כלום, אלא שאם אתה לא משתמש בקביעות במיק נכנס, יותר מסתבר להגיד שמגעי האוזניות הסתבכו איפשהו), את זה תוכל לבדוק ע"י השמעת הקלטה ישנה ובדיקה אם שם הרמקול כן משמיע משהו, בכל אופן חבל על האריכות כי אתה פשוט צריך לבדוק את זה מול מחשב.. -
@מעמד לפי התקציב שקבעת מראש נדמה לי שהמקליט ש@מתבונן הביא (קישור) הוא הכי מתאים (346 - 297 ₪), אם כי יש דגם קצת יותר יקר (428 - 350 ₪) אבל עושה את העבודה שלו נהדר, אני אישית השתמשתי בו יותר מחמש שנים ברציפות, אם כי צריכים לסייג ששני הדגמים שמופיעים כאן הם טובים רק לדיבור ולא להקלטת מוסיקה וכד' עם הרבה משתנים. זה נתון לשיקול דעתך אם בהקלטת שיעור שיש הרבה ששואלים שם באמצע אם זה נקרא משתנים מרובים או לא. (הדגמים שהובאו אח"כ הם כבר סטריאופוניים ויותר מקצועיים יותר להקלטת מוסיקה (לא אולפני..) ).
-
@אלישי אמר בהמלצה למכשיר הקלטה איכותי:
את זה תוכל לבדוק ע"י השמעת הקלטה ישנה ובדיקה אם שם הרמקול כן משמיע משהו,
כל מה שלפני השבוע האחרון אני שומע
והקלטתי כעת וגם דרך מחשב לא שומעים כלום
רק איזה רעש נלווה
0_1544777980424_406_0381.MP3