Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@aiib כמו שניכנסת לכאן. תוריד את הקובץ של פקטורי. תעתיק על דיסקאונקי, ותתקין במחשב "המנותק"
@mdy מה נראה לך שאני מנסה לעבוד עליך? כתבתי מחשב מרוחק כלומר שם אין לי גישה ואני לא נמצא לידו כעת
@aiib אולי תפרט את עצם הבעיה וננסה למצוא לה פתרון יש לך קבצים שכרגע הם WMA ? למה זה מפריע לך? אתה צריך אותם דווקא ב - MP3? או להשמיע אותם באיזו דרך?
@חבלזון אני צריך אותם בMP3 מכיוון שבטייפ שבו אני רוצה להשמיע אותו א"א
@aiib ולצרוב, יש אפשרות? כי בצורך דחוף, אולי הפיתרון שהציע @yossiz לא כל כך מופרך
@חבלזון לא, אין גם צורב
@aiib ותוכנות ניגון נוספות יש? לדוגמא בVLC אפשר להמיר
@חבלזון גם אין....
איך אתה גולש????? תוריד "פקטורי" מה הסיפור?
@mdy אתה באמת לא מבין?!.... אם אתה נמצא עם מחשב עם אינטרנט בירושלים ויש מישהו עם מחשב בקריית שמונה בלא אינטרנט זה יעזור שיש לך מחשב בירושלים?
@aiib הוא יכול לצרוב את זה בקובץ דיימון (אם יש לו את התוכנה כמובן) ומשם לחלץ את זה כ-MP3.
@אלישי אם היה לו את התוכנה לזה מסתבר שכבר היה לו VLC....
@aiib זה מחשב חדש ללא שום תוכנה?
@אלישי מחשב ישן ללא תוכנות ובעלים ללא ידע טכנולוגי בסיסי
@aiib שיוריד את התוכנה הזאת וישלח תמונת מסך של codecs לבדוק אם יש לו בכלל כזה פירמוט.
@אלישי חבר, אין לו אינטרנט....
@אלישי נזכרתי שאין לו אינטרנט אחפש דרך לבירור קבצי codec גם בלי אינטרנט
@אלישי האמת היא שלה הבנתי על מה אתה מדבר
@aiib אם יש לו את שני קבצי ה-codec הללו אפשר לשחק עם cmd דרך תוכנת ההפעלה של הקבצים ולהמיר את זה אחד בשני (אני זוכר איך עשו את זה לפני כעשרים שנה בווינדוס 98...לא שאני כ"כ מבוגר אלא עבדתי בשימוש אצל אבי שיחי'..)
@אלישי אפילו בטלפון אני לא יצליח להסביר לו...