האם הפלאפון שלי תומך בבלוטוס 4.1?
-
קניתי אוזנית בלוטוס של שיאומי ואני חווה הרבה ניתוקים.
פניתי למוכר והוא שואל האם הפלאפון שלי תומך בבלוטוס 4.1
יש לי פלאפון סמסונג יאנג כשר דגם GT-S6310
בבדיקה באינטרנט נראה לי [לא בטוח] שגרסת הבלוטוס שלו היא 3.
האם זה נכון? במידה וזה נכון זה באמת אמור לעשות בעיות עם גרסת 4.1 או ש4.1 כולל בתוכו תאימות גם לגירסאות הקודמות?
אשמח לעזרה -
קניתי אוזנית בלוטוס של שיאומי ואני חווה הרבה ניתוקים.
פניתי למוכר והוא שואל האם הפלאפון שלי תומך בבלוטוס 4.1
יש לי פלאפון סמסונג יאנג כשר דגם GT-S6310
בבדיקה באינטרנט נראה לי [לא בטוח] שגרסת הבלוטוס שלו היא 3.
האם זה נכון? במידה וזה נכון זה באמת אמור לעשות בעיות עם גרסת 4.1 או ש4.1 כולל בתוכו תאימות גם לגירסאות הקודמות?
אשמח לעזרה -
@aiib גרסת הבלוטוס של ה GT-S6310 היא אכן 3.0 אך כל גרסאות הבלוטוס כוללות תאימות לאחור מלאה, כך שזה נשמע נסיון התחמקות של המוכר.
-
@aiib גרסת הבלוטוס של ה GT-S6310 היא אכן 3.0 אך כל גרסאות הבלוטוס כוללות תאימות לאחור מלאה, כך שזה נשמע נסיון התחמקות של המוכר.
-
@אלי-tza למעשה בדקתי עם אותה אוזנייה של מישהו אחר והתוצאה דומה- ניתוקים תכופים. אז לכאורא הבעיה היא בפלאפון שלי לא?
יש מה לעשות? להחליף בלוטוס? או שזה כבר יעלה בשווי המכשיר?
תודה -
-
@אלי-tza עכשיו מה שאני יודע שהבלוטוס של הפלאפון שלי לא מתאים לאוזניה של שיאומי. וזאת האוזניה שיש לי. השאלה במה שווה לי להשקיע- באוזניה חדשה או בהחלפת רכיב הבלוטוס?
@aiib אמר בהאם הפלאפון שלי תומך בבלוטוס 4.1?:
או בהחלפת רכיב הבלוטוס?
למה? כי הוא לא תקין? זה לא ברור כל עוד לא בדקת עם אוזניה אחרת. לשדרג ל4.1? אין דבר כזה.
בכל מקרה שאלה טובה אם בכלל אפשר להחליף את רכיב הבלוטוס.היוצא מזה שלא ברור שבכלל יש שני צדדים בשאלה שלך...
-
@aiib אמר בהאם הפלאפון שלי תומך בבלוטוס 4.1?:
או בהחלפת רכיב הבלוטוס?
למה? כי הוא לא תקין? זה לא ברור כל עוד לא בדקת עם אוזניה אחרת. לשדרג ל4.1? אין דבר כזה.
בכל מקרה שאלה טובה אם בכלל אפשר להחליף את רכיב הבלוטוס.היוצא מזה שלא ברור שבכלל יש שני צדדים בשאלה שלך...
-
@אלי-tza אני לא יודע אם הוא תקין או לא אני רק יודע שיש חוסק תאימות בין דגם האוזניה שלי לפלאפון שלי. אם יש כזה דבר לשדרג בלוטוס ל4.1 אז זה מה שאולי מומלץ לעשות ואם אין כזה דבר אז פשוט למכור את האוזניה ולקנות חדשה...