-
דוגמה
1234 -
עזוב את התכונה, נלך ישר לאקסל
בא נגיד שיש לי עמודה אחת אם מספר מקום,
עמודה שניה עם שם "הלקוח".רוצה ליצור מפה ויזואלית (גליון 2) שיקח "מגליון 1" את הנתונים,
אצייר מפה בגליון 2, ואקבע לכל תא - מספר,
לדוגמה תא G5, מספרו (מאחורה) יהיה 15, אבל בתא לא יופיע מספר 15, אלא יחפש "בגליון 1" מי נמצא במקום 15, ושמו יופיע בתא. -
@יוני-הלפרין
לכאורה vlookup אמור לתת לך פיתרון לבעייה (אני מתייחס כעת לאקסל נקי. אח"כ תחשוב איך אתה מכניס פנימה את אקסס) -
תבדוק את הקובץ המצורף0_1544378007894_מקומות ביהכ_נ.xlsx
-
@יוני-הלפרין
אתה רוצה לשווק תוכנה / קובץ או להפיץ חינם.אני השקעתי הרבה שעות בקובץ משלי שיעבוד בצורה ויזואלית וטובה.
-
@yits
אתה פשוט צריך לעשות את אותו הטופס של המקומות (הטופס שנפתח כדי להראות איזה מקומות ריקים ואיזה מלאים) ואז מהטבלה הזאת לעשות יצוא לאקסל בגליון 1 על עמודה אחת של מספר ועמודה שניה של שם ואז בגליון 2 אתה מגדיר לכל תא את מספר המקום שלו לדוגמה בתא G5 מהספר המקום הוא 1 אז תכתוב ב - G5 =גיליון1!A1 וכן הלאה מקוה שזה ברור.בהצלחה זה יצא יפה מאד.
-
@yits
יש לך כאן דוגמה יצאתי מטבלת מניינים באקסס ושיניתי את השם למזהה מקום אבל בטבלה השם של הקונה הוא מספר מנין כי לא שיניתי את המניינים לשמות של אנשים אבל הכל הוא על אותו דרך.כמובן שאת הטבלה התחתונה אתה אמור להסתיר (לא חייב)...
בהצלחה מקווה שעזרתי.
0_1545321513535_קישור למפת מקומות.xlsx -
תודה רבה....
הרבה זמן לא ביקרתי בפרום, אני לא מקבל התראות על הודעות חדשות..
רק עכשיו אני רואה, לאחר שגבאי משנה שעברה העיר אותי לבדוק...בדקתי, אכן עונה על הצורך, תודה רבה לכל המגיבים!
אשתדל לעלות את הקובץ החדש שיהיה מעודכן.תודה רבה!
-