קיצור דרך לשלחן עבודה
-
@yossiz אמר בקיצור דרך לשלחן עבודה:
--incognito
זה בסה"כ פותח חלון של גלישה בסתר, אבל לא את ג'ימייל...
-
מה לא עובד?
אני אפרט יותר.
קליק ימני על האייקון של גימייל בדף chrome://apps

צור קיצורי דרך... (או איך שקורים לזה, אצלי באנגלית)
חשבתי שעד פה היה ידוע
עכשיו קח את קיצור הדרך שנוצר בשולחן העבודה ותוסיף את המילה--incognitoבסוף (עם רווח לפני). אנטר. זהו.
עובד? -
מה לא עובד?
אני אפרט יותר.

חשבתי שעד פה היה ידוע
עכשיו קח את קיצור הדרך שנוצר בשולחן העבודה ותוסיף את המילה--incognitoבסוף (עם רווח לפני). אנטר. זהו.
עובד? -
מה לא עובד?
אני אפרט יותר.

חשבתי שעד פה היה ידוע
עובד?@yossiz אני דווקא שמתי לב לרווח, אבל כנראה האופן שבו עשיתי את הקיצור דרך הוא שגרם לו להיות לא תקין.
אני עשיתי את הקיצור דרך באופן הזה: נכנסתי לג'ימייל, לחצתי על ה-3 נקודות שבצד שמאל למעלה במסך, 'כלים נוספים' > 'צור קיצור דרך'.
נוצר קיצור דרך בשלחן העבודה, בדיוק כמו באופן שאתה כתבת, אבל כנראה שבכל זאת זה שונה.
תודה רבה. -
@yossiz אני דווקא שמתי לב לרווח, אבל כנראה האופן שבו עשיתי את הקיצור דרך הוא שגרם לו להיות לא תקין.
אני עשיתי את הקיצור דרך באופן הזה: נכנסתי לג'ימייל, לחצתי על ה-3 נקודות שבצד שמאל למעלה במסך, 'כלים נוספים' > 'צור קיצור דרך'.
נוצר קיצור דרך בשלחן העבודה, בדיוק כמו באופן שאתה כתבת, אבל כנראה שבכל זאת זה שונה.
תודה רבה.@עימוד-עילית אתה יצרת קיצור דרך לאתר של ג'ימייל והוא יצר קיצור דרך לאפליקציה של ג'ימייל בכרום
-
@yossiz אני דווקא שמתי לב לרווח, אבל כנראה האופן שבו עשיתי את הקיצור דרך הוא שגרם לו להיות לא תקין.
תודה רבה.@עימוד-עילית לא משנה זה עדיין אמור לעבוד. ניסיתי עכשיו וזה עובד אצלי.
-
@עימוד-עילית לא משנה זה עדיין אמור לעבוד. ניסיתי עכשיו וזה עובד אצלי.
@yossiz אמר בקיצור דרך לשלחן עבודה:
@עימוד-עילית לא משנה זה עדיין אמור לעבוד. ניסיתי עכשיו וזה עובד אצלי.
אתמול ניסיתי, וכמו שכתבתי למעלה, זה רק פתח לי חלון גלישה בסתר, אבל לא את הג'ימייל. מוזר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות