מחיקת חשבון
-
לאחר מחשבה ארוכת דרך אני מעוניין למחוק את החשבון שלי מהפורום הנכבד תחומים.
ניסיתי לבדוק מההגדרות את אפשרות המחיקה ולא הצלחתי למצא.איך אני מוחק את החשבון שלי כולל הפוסטים שכתבתי?
במידה ויש למישהו קשרים גם בפורום מקצועות אשמח ואודה אם גם שם ימחקו את החשבון שלי לצמיתות כולל הפוסטים שכתבתי.
@zvinissim אמר במחיקת חשבון:
איך אני מוחק את החשבון שלי כולל הפוסטים שכתבתי?
זה מה שיקרא אם אתה תמחק את הניק שלך + ההודעות
עדכון: התקלה הייתה בגלל שגולן (שרצה לקחת הפסקה מהאתר) מחק את המשתמש שלו בלי לדעת שזה יגרור מחיקה של רוב הודעותיו.
התייאשנו מלתקן את הבעיה כך שהמצב יישאר כפי שהוא.זה יכול לגרום תקלה באתר הפורום
-
@ארי63 הוא מעוניין משומה שגם אתה לא תוכל לראות את ההודעות הנדירות שלו.
-
חברה! קצת כבוד ל @zvinissim הוא היה אחד ממשתמשי הפורום שבהודעות שלו עזר לרבים אחרי מאמצים רבים לעזור וכן בעל ידע גדול ששיתף את כולם
זכותו לעזוב ואין זה מוריד כלום מערכו!!
כמובן שאני מש לא אשמח שהוא יעשה זאת -
זה בדיוק הנקודה.
-
זה בדיוק הנקודה.
@מעלה-ומוריד ???
-
@מעלה-ומוריד ???
@aiib זה בדיוק הענין. כבודו במקומנו מונח, הוא אבן יסוד בפורומים הנ"ל, הוא יחסר מאד, ואנחנו רק מקוננים על שבר על שבר, יציאת צדיק ומחיקת הרושם...
-
רבותיי, תודה רבה רבה לתגובות שלכם! הוא כתב לי שהוא שינה את דעתו בעקבותם.
בהזמנות זו אני מבקש מכל מי שמרגיש חוסר הוגנות או בעיה ליצור עימי קשר, ולחוס על מפעלי... גם עזיבה מכאן ולהבא של @zvinissim לא באה לי בטוב בכלל. -
רבותיי, תודה רבה רבה לתגובות שלכם! הוא כתב לי שהוא שינה את דעתו בעקבותם.
בהזמנות זו אני מבקש מכל מי שמרגיש חוסר הוגנות או בעיה ליצור עימי קשר, ולחוס על מפעלי... גם עזיבה מכאן ולהבא של @zvinissim לא באה לי בטוב בכלל. -
קודם כל אפתח בשבחו של בעל אכסניה ולמנהל המסור @dovid שדואג לפורום הנכבד הזה להתקיים זה לא מובן מאליו.
האמת שלא חשבתי שבעקבות הודעתי לפרוש מהפורום יעשה רעש כ"כ גדול. כנראה שבאמת תשובותי עוזרים להרבה אנשים.
כנראה שלא לקחתי בחשבון שהחברים בפורום יקימו קול מחאה על עזיבתי וחשבתי לתומי שאני הקטן אמשיך להיות אנונימי.לעת עתה אני חוזר מהודעתי ונשאר בפורום וכמובן שלא מוחק שום דבר.
בזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל מי שכתב תגובות מפרגנות /נתן לייק (הן בפורום או בפרטי) וכנראה שאתם נותנים כח לעזור לאחרים
(מתנצל שלא רשמתי אחד אחד בשביל לא להעמיס על ההודעה) -
קודם כל אפתח בשבחו של בעל אכסניה ולמנהל המסור @dovid שדואג לפורום הנכבד הזה להתקיים זה לא מובן מאליו.
האמת שלא חשבתי שבעקבות הודעתי לפרוש מהפורום יעשה רעש כ"כ גדול. כנראה שבאמת תשובותי עוזרים להרבה אנשים.
כנראה שלא לקחתי בחשבון שהחברים בפורום יקימו קול מחאה על עזיבתי וחשבתי לתומי שאני הקטן אמשיך להיות אנונימי.לעת עתה אני חוזר מהודעתי ונשאר בפורום וכמובן שלא מוחק שום דבר.
בזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל מי שכתב תגובות מפרגנות /נתן לייק (הן בפורום או בפרטי) וכנראה שאתם נותנים כח לעזור לאחרים
(מתנצל שלא רשמתי אחד אחד בשביל לא להעמיס על ההודעה)@zvinissim בבקשה תמחוק את המילים לעת עתה!!!
-
(מתנצל שלא רשמתי אחד אחד בשביל לא להעמיס על ההודעה)@zvinissim אם אני הייתי מנהל פה, הייתי מעיף אותך רק על עצם המחשבה לעזוב פה