API SMS דרך המלך
-
הלקוח שלי ביקש וואטסאפ, יש למישהו דרך להתמודד עם השחיתות המסחרית הזאת??? פשוט זוועה, אין חברה אחת בעולם שאין לה API לשירותים שלה, ורק וואטספ דואגים שלא יהיה.
כן ויש גם תירוצים עלובים להתנהגות הזאת.פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/02/2014 12:07 (+02:00)
-
הלקוח שלי ביקש וואטסאפ, יש למישהו דרך להתמודד עם השחיתות המסחרית הזאת??? פשוט זוועה, אין חברה אחת בעולם שאין לה API לשירותים שלה, ורק וואטספ דואגים שלא יהיה.
כן ויש גם תירוצים עלובים להתנהגות הזאת.בהחלט מעצבן!!!!
בדקת את זה: http://whatsapirt.codeplex.com/ ?
נשמח אם אחרי שבדקת, תספר מה עשית..פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/02/2014 12:24 (+02:00)
-
למרבה הצער החברה הזאת לא מספקת שירותSMS כאן בארץ...
עדיין לכודים בריכוזיות של המשק הישראלי המושחת....
אני לא בטוח שמדובר שם על SMS, נראה לי שזה מדובר על שיחות קוליות (עם איזה שירות שלא הבנתי כ"כ את המשמעות שלו, אבל אני מתנדב לשאול ע"ז בתמיכה הטכנית שלהם.)
פורסם במקור בפורום CODE613 ב23/02/2014 22:17 (+02:00)
-
-
אז ככה, נמצא סוף סוף ספק אחד מקצוען באמת, ובמחירים שלא ייאמנו מבחינת שליחת הודעות 3 אגורות להודעה + מע"מ מינימום 1000 הודעות.
ככל הנראה אני סוגר איתו, בן אדם שמתחבר ישירות למכונת SMS של חברות הסלולר בארץ, עושה רושם של אדם ישר מאוד, לא מחזיק אנשי מכירות מצורעים. אתה מדבר עם בן אדם שיודע מה הוא עושה, ומכיר לפני ולפנים את כל המאכערים הישראלים בתחום (בזק המכובדת היא אחת מהם... הוא טוען שאין להם מכונה והם לוקחים שירות חיצוני כדי לשלוח SMS והם בעצם כמעט מתווכים)
לגבי קבלת SMS הוא רוצה 150 ש"ח בחודש על אחזקת קו, והוא שולח אליך את ההודעה באמצעות Http Get.פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/02/2014 17:13 (+02:00)
-
אז ככה:
לגבי גולדמן, (מה שארכיטקט הביא), לקחתי גם 1000 יחידות SMS שם, ויש לי קצת השגות על הAPI שלהם.
אני מצרף כאן מה שלחתי לו במייל-
איך אני אמור לדעת בDLR מי קיבל הודעה, הרי אתה לא מחזיר את כל המספר, וגם אם כן, לפעמים אני שולח יותר מהודעה אחת למספר אחד, (לדוגמא כשיש 3 ילדים ועל כל ילד ההורה מקבל הודעה אישית). - את הבעייה הזו אפשר לפתור בצורה מאד קלה, להוסיף אצלך שדה ID (אפילו מסוג מספר) שהוא מזהה ההודעה אצלי - ואז בXML אני ישלח עם על מספר תג נוסף שהוא מכיל את הID של השליחה של ההודעה עצמה, ואז למשוך לפי הID שאני שלחתי. וכן בXML שחוזר שיהיה גם הID הפנימי שאני שולח.
-
בשביל לדעת סטטוס של הודעה, אני צריך לעשות בדיקה כל פעם על כל הליסט של הטנזקציה, זו בעייה, כי לפעמים כל ההודעות התקבלו ורק הודעה אחת לא, ואז כל הזמן צריך להיות עם יד על הדופק (וזה מכביד גם על השרתים שלכם), לא יותר פשוט זה שתהיה כתובת DLR לחזרה, וברגע שיש עידכון סטטוס אז אתה מחזיר בDLR לכתובת שהגדרתי את הסטטוס (ואפשר גםשם לצרף את הID הייחודי שלי שהזכרתי בסעיף הקודם)
במערכות API צריך לזכור שבשורה התחתונה יש כאן מכונות שמדברות אחת עם השנייה, ובמקרה שלי אני קונה ממך חבילה ענקית והAPI שלי יושב בין הCRM שכתבתי ללקוחות שלי לבינך. אני חייב בכל אופן לתת ללקוח חיווי מדוייק איזו הודעה עברה ואיזה נכשלה.
וזה מה שהמפתח ענה לי:
-
ה- Web Service מחזיר בצורת הדוח מחזיר את מה שצריך. תראה עכשיו שיש לך הרשאה אם זה בסדר.
-
אפשר אבל זה דורש פיתוח וכרגע אנחנו עסוקים בפיתוחים אחרים.
-
לפיתוח כמו שאתה יודע יש עלויות ומצד שני יש לנו הרבה לקוחות ב- API והם לא דורשים שינויים או תוספות ממה שציינת.
אם אתה מעוניין בתוספות ושינויים שיתאימו לצרכים שלך אפשר לתמחר לך פיתוח או לחילופין אתה מוזמן לרכוש חבילת הודעות גדולה שתצדיק את הפיתוח.
(השאלה הראשונה הייתה בקשר להרשאה מסויימת שביקשתי, ולכן לא רלוונטית השאלה והתשובה)
מה שמחזיר אותי כנראה לאפשרות של שליחה דרך SIM או בלוטות', או לחזור לבזק או סלקט.פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/03/2014 00:16 (+02:00)
-