עזרה בנגן סאנדיסק קליפ עם רוקבוקס
-
ניסית את האופציה שכתבתי למעלה להשתמש בתכנה defraggler
בהצלחה -
@אלי-tza איזה פדיחות.... העתקתי את הטקסט, כמה טלפונים העסיקו אותי ושכחתי מזה... העתקתי עכשיו משהו אחר וכבר אין לי את התוצאות.
אני מנסה לחבר את הנגן שוב, אבל עכשיו הוא 'משתולל' כבר יותר מידי, סייר קבצים לא עולה או שלא מגיב והוינדוס סוגר אותו ומופיעה הודעה שא"א להשתמש בו בלי אתחול... בקיצור, סיפור סיפור.
@רעהו-יעזורו זו הסיבה שאינני מצליח להשתמש בתוכנה שנתת אפילו שהורדתי והתקנתי... אולי יותר מאוחר הנגן ירגע ויהיה אפשרי.
תודה רבה לכולם! -
@אלי-tza אמר בעזרה בנגן סאנדיסק קליפ עם רוקבוקס:
@www היו אצלי כמה נגנים שלא התחברו למחשב ואחרי כמה שנים כשעשיתי סדר הטענתי אותם כמה שעות וחיברתי למחשב, חצי מהם התחברו וחלקם חזרו לפעילות מלאה...
לעצם העניין, תנסה להטעין אותו כמה שעות ולחבר למחשב דרך הרוקבוקס או דרך הסאנדיסק, אם כמה נסיונות בשתי הדרכים לא מועילים אין מה לעשות.
עשיתי כדבריך.
הטענתי כל הלילה.בהדלקה לא רואים כלום.
בחיבור למחשב (אחרי לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, בלי זה הוא כנראה תקוע ולא עולה בכלל), גם דרך רוקבוקס, הוא אומר לי לאתחל את הדיסק.מה עכשיו?
-
@www אמר בעזרה בנגן סאנדיסק קליפ עם רוקבוקס:
אחרי לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, בלי זה הוא כנראה תקוע ולא עולה בכלל),
מצויין שכחתי לכתוב את זה.
גם דרך רוקבוקס, הוא אומר לי לאתחל את הדיסק.
מה גודל הדיסק? 30 מגה או הגודל האמיתי?
קראתי פעם בפורום סאנדיסק שהתוכנה שלהם לעדכון קושחה יודעת הרבה פעמים לתקן מצבים כאלה (אאל"ט אחרי פירמוט בGPARTED על לינוקס כי הא היחיד שיכול לפרמט במצב כזה), אני לא הצלחתי
מצ"ב שתי גרסאות של התוכנה שלהם:
לתשומת לבך זכור לי משהו לגבי תמונת ילדה\אשה באחת מהם.
1_1535028299205_SanDiskMP3Updater.exe
0_1535028299203_SansaUpdaterInstall.exe -
@אלי-tza למה אני רואה בכמה פוסטים בפורום של רוקבוקס, שצריך להסיר את החוט השחור מהסוללה?
http://forums.rockbox.org/index.php/topic,29115.msg185581.html#msg185581
ופה בויקי: https://www.rockbox.org/wiki/SansaClipV2UnbrickingTutorial -
אם כבר אולי תמצאו לי פתרון, לשורה ארוכה של כרטיסי זיכרון, שבכולם התקלה התרחשה אחרי שימוש ברוקבוקס.
יש לי איזה 8 כרטיסים, שביום בהיר אחד, הנגן וגם המחשב הפסיקו לקרוא אותם, ז"א למעשה הם יודעים שנכנס כרטיס, במחשב יש איזה הופעה קצרה של הכרטיס, ובנגן מתבצע רענון בסיס נתונים, וברוקבוקס מופיע על יד סימן הבטריה איזה ריבוע מהבהב כאילו נקלט כרטיס, אז אין תקלה פיזית בכרטיס.
התקלה היא שהם לא קוראים אותם.
כעת המחשב כבר מורה לי לפרמט, אך כל איתחול נכשל.
יש דרך להציל את הקבצים שם שממש ממש מעניינים אותי?
אולי איתחול בתוכנה מסויימת ואז שחזור קבצים? -
@אלי-tza למעשה כבר פעמיים פתאום התחיל לעלות לי הBOOT של רוקבוקס בנגן, אך לאחר איזה חצי שעה זה הפסיק לעלות.
פ"א הצלחתי לחבר למחשב כשהיה על רוקבוקס, והמחשב התחיל להתקין את הדרייבר של רוקבוקס, אך הוא נכשל לאחר חצי דקה, כאילו קרס.
כמו"כ בלינוקס הראה לי כבר כמה פעמים שהדיסק הוא 7.4 ג"ב (כשבווינדוס היה 4 מ"ב).
אך עכשיו הוא מראה לי 30 מ"ב וגם בווינדוס. -
@מעלה-ומוריד שבוע טוב
לדעתי תכנת recuva תצליח לקרוא גם בלי לאתחל תחילה ואם לא אז כבר כתבתי לעיל בפוסט פיתרון שעבד בשבילי על כונן חיצוני שהיה בו את כל התמונות המשפחתיות שלי וב"ה ניצל אפילו שכבר אמרו לי ששום תכנה של שחזור לא הצליחה לקרוא
העתקתי שוב מתפלל שתצליח
היתה לי בעיה עם הארדיסק שלא ראו בו שום קובץ ואפילו לא מוסתר הבאתי אותו לטכנאי ולא מצא פתרון אחכ חברתי אותו למחשב ופתחתי אותו דרך defraggler להוריד מכאן https://www.ccleaner.com/defraggler עושים ניתוח כונן ואז הוא מזהה כל הקבצים עומדים על קובץ מסוים כפתור ימני ו"פתח תיקיה מכילה" והופ הגעת לתיקיה שלא היתה לה גישה מעביר את הקובץ וכו -
-
@אלי-tza טוב, כבר התקדם משהו, שביום שישי אחה"צ הנגן נדלק לגמרי על רוקבוקס, וראיתי את הקבצים.
רק שלאחר דקה הוא נתקע.
וזהו מאז, אחרי הרבה זמן שזה לא פעיל, הקשוחה של רוקבוקס עולה אבל נתקע מיד.סנדיסק בינתיים לא עלה לי אף פעם.
גם כשראיתי נפח מלא, זה לא היה עם פורמט.
כשהלוגו של רוקבוקס עולה, ואני מחבר למחשב, זה מזדהה עם השם של סנדיסק, אבל מיד נתקע.