כמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר
-
@שלום-וברכה דיברתי על הארכת הצינור
-
@www אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@חיבור אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
בנוסף אני צריך להאריך צנרת ניקוז של מזגן שממוקם מעל הכניסה לבניין כדי שלא יטפטף על הרצפה בכניסה. הציעו לי ב200 ש"ח.
זה מחירים סבירים?( @zvinissim )לא.
@WWW במחילה למה לא?
אם מגיע אליך טכנאי במיוחד להאריך את הצינור ב 2 מטר המחיר 200 ש"ח סביר לחלוטין. (צינור+עבודה)
ולדעתי המחיר הוא יחסית נמוך למחיר שוק.
אני יוצא מתוך הנחה שהטכנאי(בהגזמה)
מוכר מטר צינור ב 20 ש"ח ויש לו סה"כ 2 מטר שזה 40 ש"ח אזי 160 ש"ח זה בסדר גמור לקחת מחיר עבור עבודה כזו.וזה עוד שהמחיר כולל מע"מ+הרווח של הטכנאי וכיסוי הוצאות.
אם הטכנאי מגיע לעוד עבודה כדוגמת שטיפת מאייד
(נגיד 400 ש"ח שזה מחיר סביר)
אזי הטכנאי צריך להוסיף את מחיר הצינור ומקסימום עוד כמה שקלים על העבודה(גם ב 500 ש"ח המחיר יהיה סביר לחלוטין)
הרי בסוף יום צריך לקחת בחשבון שגם הטכנאי הוא בן אדם שצריך להביא מחייה לביתו.
אם אתה רוצה לעשות לבד ולחסוך את עלות העבודה של הטכנאי אתה מוזמן לעשות לבד.
-
@שלום-וברכה אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@יעקב-ישראל אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@www אכן ניתן לגמור סיפור בטמבור ב30 ש"ח
יש חומר לניקוי הסוללות
עושים את הניקוי לבד
בערך 100 ש"חתוכל לפרט?
-
@zvinissim אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
אם מגיע אליך טכנאי במיוחד להאריך את הצינור ב 2 מטר המחיר 200 ש"ח סביר לחלוטין. (צינור+עבודה)
ולדעתי המחיר הוא יחסית נמוך למחיר שוק.
אני יוצא מתוך הנחה שהטכנאי(בהגזמה)
מוכר מטר צינור ב 20 ש"ח ויש לו סה"כ 2 מטר שזה 40 ש"ח אזי 160 ש"ח זה בסדר גמור לקחת מחיר עבור עבודה כזו.וזה עוד שהמחיר כולל מע"מ+הרווח של הטכנאי וכיסוי הוצאות.
גם כשהסוללה בשעון (קיר) נגמרת תגיד את כל הפילוסופיה היפה הזו
או שתגיד תחליף לבד
ואם אני יקרא לטכנאי אני יהיה מפגר כי הוא לוקח 160 ש"ח על ביקור ועוד 20 שח על הסוללה (אם זה המחיר לצינור)
זה יקר וזה מציאות
הולכים לטמבור וקונים מתאם וצינור -
גם כשהסוללה בשעון (קיר) נגמרת תגיד את כל הפילוסופיה היפה הזו
או שתגיד תחליף לבד
ואם אני יקרא לטכנאי אני יהיה מפגר כי הוא לוקח 160 ש"ח על ביקור ועוד 20 שח על הסוללה (אם זה המחיר לצינור)
זה יקר וזה מציאות
הולכים לטמבור וקונים מתאם וצינור@יעקב-ישראל אתה תועה בגדול ואסביר לך מדוע
בסוללת שעון ברור שלא תזמין טכנאי כי אין טעם.
ועכשיו לעצם העניין והשאלה.
אם @חיבור צריך להאריך את צינור הניקוז בלפחות ב 2 מטר גובה זה אומר שמישהו צריך לעמוד על סולם שגובהו מעל 2 מטר כלומר כפות רגלך נמצאים מעל 2 מטר מעל הקרקע - פעולה זו כבר מצריכה אישור עבודה בגובה ע"פ התקנות אתה מוזמן להסכים איתי או לא אך זהו החוק ומי שנופל מגובה ככזה ללא אישור יכול לחפש את החברים שלו שיעזרו לו עם הביטוחים. זה האישור הראשון שבודקים!!!
לא צריך להיות "גאון הדור" ולהבין שיש אנשים שלמדו מקצוע והם מגיעים לאנשים לפתור בעיות ולכן מגיע לזה תשלום
(במאמר מוסגר ע"פ חוק אם הגיע אליך טכנאי מגיע לו דמי ביקור אפילו שהוא לא תיקן לך את המזגן בבית)
.
ואני אומר לך שאני יודע מגוון רחב של דברים וכאחראי אחזקה בחברה בינלאומית בבניין של 8 קומות וכטכנאי מזגנים ושישבתי ולמדתי והשקעתי לא מגיע לי תשלום על זה?
ותאמין לי יש לי גלאי נזילות שעולה 600$ (כתבתי נכון!!!!) ואני מומחה לנזילות גז במזגנים ואני לא מתבייש לקחת אפילו על איתור גז 650 ש"ח מפני שאני יודע מה אני שווה ממה שטכנאים אחרים מחפשים שנה שלמה ולא מוצאים.יתרה מזו אתה מוזמן לשאול את @master @WWW @פרסומון ועוד רבים וטובים שהם נותנים שירותים לכל מיני מקומות ואף אחד לא עובד בחינם.
לכן, שאני שיודע מיזוג אויר,מנעולים,דלתות אש/עץ, מחיצות OS,
מדפסות,חשמל,תקשורת,מחזירי שמן בדלתות, שכפולי מפתחות+מסטרים, מיזוג אויר (קירור וחימום), מכשירי/מוצרי חשמל ביתיים, נגרות,מקררים וזה רק חלק קטן מהדברים שאני יודע והחבר'ה כאן בטוח יכולים עוד להשלים את הרשימה הלאה...... לא מגיע לי תשלום על כל הידע שלי שאני מגיע ללקוחיתרה מזו אני מגיע ללקוח עולה לי זמן נסיעה,דלק,טלפון,בלאי רכב,ב"ל,מס"ה,לימודים וכו'.
אז נכון להחליף סוללה לשעון לא תקרא לטכנאי אבל לפתוח מזגן ולתקן במקצועיות שלא תתחשמל ולקבל אחריות מקצועית עולה כסף.
לכן, אם אתה חושב שכל דבר אפשר לעשות לבד אז אתה טועה בגדול יש הרבה דברים שצריך רשיונות עבודה כגון: רשיון עבודה בגובה
(גגות,במות הרמה,סלי הרמה,תורן,גג רעפים וכו')
,חשמל(לסוגיו השונים)
,חשמל מעליות,תיווך, וכו'.יש מושג שאומר "אולי הצינור עולה 1 שקל אך המקצועיות שווה 200 שקל"
-
@zvinissim אני חושב שמי שעשה את זה פעם יודע שזה בדיוק כמו להחליף סוללה
יתרה מזו אתה מוזמן לשאול את @master @WWW @פרסומון ועוד רבים וטובים שהם נותנים שירותים לכל מיני מקומות ואף אחד לא עובד בחינם
רובם לא יקחו 160 ש"ח לביקור עם כל הידע שלהם
לכן, שאני שיודע מיזוג אויר,מנעולים,דלתות אש/עץ, מחיצות OS,
מדפסות,חשמל,תקשורת,מחזירי שמן בדלתות, שכפולי מפתחות+מסטרים, מיזוג אויר (קירור וחימום), מכשירי/מוצרי חשמל ביתיים, נגרות,מקררים וזה רק חלק קטן מהדברים שאני יודע והחבר'ה כאן בטוח יכולים עוד להשלים את הרשימה הלאה...... לא מגיע לי תשלום על כל הידע שלי שאני מגיע ללקוח
מגיע לך פי אלף אבל ללקוח זה לא שווה בעבודה כזו
עדיף להזמין טכנאי עם רק שנה אחת ניסיון ולקבל מחיר נורמלי (מה אני אשם שלמדת שכפול מפתחות+מסטרים)שאלו האם זה שווה ואני עונה וחוזר ועונה לא שווה
מותר לי לחלוק אפילו שלא למדתי על מחזירי שמן בדלתות
-
@zvinissim עם כבר הוזכרת ובנושא מזגנים רציתי לשאול האם הנך מספק שירות באלעד וללא קשר כמה אמור להעלות ניקוי מאיץ (אני מתכוון לגלגל המסתובב) וכן מילוי גז
-
@a0533057932 אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@zvinissim עם כבר הוזכרת ובנושא מזגנים רציתי לשאול האם הנך מספק שירות באלעד וללא קשר כמה אמור להעלות ניקוי מאיץ (אני מתכוון לגלגל המסתובב) וכן מילוי גז
לא
הפסקתי מזמן -
@חיבור אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@שלום-וברכה אמר בכמה אמור לעלות ניקוי סוללה במזגן והארכת צנרת ניקוז לעוד 2 מטר:
@www אכן ניתן לגמור סיפור בטמבור ב30 ש"ח
יש חומר לניקוי הסוללות
עושים את הניקוי לבד
בערך 100 ש"חתוכל לפרט?
לא זוכר בדויק
קניתי את זה בחנות של מזגנים בני ברק ברחוב נפחא
זה תרסיס קצף לניקוי
משפריצים את זה על הסוללה והוא עושה הרבה קצף - הקצף מוציא את כל הליכלוך החוצה (זה עובד מניסיון)
ואח"כ לוקחים בקבוק תרסיס רגיל של מים ומשפריצים -
@שלום-וברכה לי זה לא עזר....
לכאורה זה תלוי איפה הלכלוך נמצא או מה גורם לו לקרות בשביל שלא יקרה דקה אח"כ שוב