חיבור שני כוננים פנימים למחשב נייד [רעיון]
-
@zvinissim
אם לוקחים מתאם איכותי ומחברים אותו נכון (יש צורך לשים ספוג וכדו בכדי שזה לא יזוז בתוכו) זה יציב לחלוטין,@master אמר בחיבור שני כוננים פנימים למחשב נייד [רעיון]:
@zvinissim
אם לוקחים מתאם איכותי ומחברים אותו נכון (יש צורך לשים ספוג וכדו בכדי שזה לא יזוז בתוכו) זה יציב לחלוטין,@master אני מספיק מנוסה
(ואפילו הספקת להכיר אותי)שאני בודק את כל האפשרויות לפני שאני מציג בעיהשמתי ספוגית,מדבקות דו"צ,ברגים,המתאם מותאם בידיוק לדגם המחשב ועדיין היו בעיות
-
@master אמר בחיבור שני כוננים פנימים למחשב נייד [רעיון]:
@zvinissim
אם לוקחים מתאם איכותי ומחברים אותו נכון (יש צורך לשים ספוג וכדו בכדי שזה לא יזוז בתוכו) זה יציב לחלוטין,@master אני מספיק מנוסה
(ואפילו הספקת להכיר אותי)שאני בודק את כל האפשרויות לפני שאני מציג בעיהשמתי ספוגית,מדבקות דו"צ,ברגים,המתאם מותאם בידיוק לדגם המחשב ועדיין היו בעיות
@zvinissim
ככל הנראה מדובר בבעיה נקודתית
אני לא מכיר מתאמים כאלו שמותאמים לדגם של מחשב
לנובו לא מייצרים כזה מוצר
השאלה העיקרית היא האיכות שלו יש כאלו החל מ3$ וכלה ב70$
אני בכל אופן עשיתי את זה פעמים רבות ובינהם על סדרה של 45 מחשבים ניידים (שחלקם ממש ניידים - קרי הולכים ממקום למקום) וללא תלונות -
@zvinissim
ככל הנראה מדובר בבעיה נקודתית
אני לא מכיר מתאמים כאלו שמותאמים לדגם של מחשב
לנובו לא מייצרים כזה מוצר
השאלה העיקרית היא האיכות שלו יש כאלו החל מ3$ וכלה ב70$
אני בכל אופן עשיתי את זה פעמים רבות ובינהם על סדרה של 45 מחשבים ניידים (שחלקם ממש ניידים - קרי הולכים ממקום למקום) וללא תלונות@master החיבור שלי הוא לא SATA
-
טוב התיאשתי מה USB
מישהו יכול להביא קישור למתאם מתאים מ IDE של דיסק DVD לSSD
(sata) -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות