רגולציה עודפת
-
בלי קשר לעצם הטענה המשפט הזה לא מכבד לא אותך ולא את הפורום:
@חיים12 אמר ברגולציה עודפת:הגישה הנ"ל מתאים לסוג של ניהול של נער בן 15 האחראי לחלוקת כרטיסים של חברת תהילים ועושה חשבונות על כל אחד ואחד, מי זכאי ומי לא.
הפורום מתנהל מתוך השקעת מחשבה על כל דבר (במסגרת השקעת הזמן האפשרית...) ובוודאי שלא מתוך גחמות כאלו ואחרות.
לעצם העניין אני גם סובל מזה ולכן נמנע מלהשתמש באתר מקצועות ששם העניין הרבה יותר חריף אבל תבין שהעניין הגיע כדי לנסות להתמודד עם מציאות שבה אנשים עונים בצורה שגויה על דברים שבהם הם רק חושבים שהם מבינים וגם אם מי שמבין מתקן נוצר וויכוח בין שניהם ללא אפשרות להכרעה וכשרק אנשים שהבנתם בנושא הוכחה יכולים לענות השואל יקבל תשובה מקצועית ללא בעיות.
לגבי ההצעה שלך:
באם יש רצון לשמור על רמת מקצועות מסוימת, אזי אפשר לאפשר דיונים פתוחים, ולאחר תקופה להוריד תגובות לא רלוונטויות/מקצועיות מהנושא.
תופתע כמה זמן צריך להשקיע כדי ליישם אותה.
נ.ב. ההודעה מייצגת את דעתי בלבד ולא את הנהלת הפורום.
-
@dovid אמר ברגולציה עודפת:
באמת אולי כדאי שהם ישימו הודעה נעוצה בה יהיה כתוב לאיפה לשלוח בקשת הצטרפות.
@dovid אני ארשום פוסט מסודר אבל איך אני נועץ אותו.
אתה בטוח שרק פורום חשמל ואלקטרוניקה נעול ולא כל שאר תתי הקטגוריות? (מכשירי חשמל ביתיים ומיזוג וקירור) -
ישנם רק פורום אחד סגור למיטב ידעתי, פורום אלקטרוניקה.
פורום אלקטרוניקה לא הקמתי בעצמי, וכך הייתה הקמתו ואינני משנה אותו מחזקתו ללא סיבה.לדעתי צריך לעשות קצת סדר
אם מישהו יכול לדבר עם גולן שיסבר מה בדיוק הוא עשה אולי זה יעשה סדר בבלגן.
אם לא צריך לעשות חושבים מחדש ולהחיט מה לעשות.
השאלה מי מחליט?
@dovid או @clickone או אני כמנהל -
@zvinissim אמר ברגולציה עודפת:
אם מישהו יכול לדבר עם גולן
תוכל לדבר איתו דרך המייל של מקצועות forum.miktso.ot@gmail.com
-
@zvinissim אמר ברגולציה עודפת:
ישנם רק פורום אחד סגור למיטב ידעתי, פורום אלקטרוניקה.
פורום אלקטרוניקה לא הקמתי בעצמי, וכך הייתה הקמתו ואינני משנה אותו מחזקתו ללא סיבה.לדעתי צריך לעשות קצת סדר
אם מישהו יכול לדבר עם גולן שיסבר מה בדיוק הוא עשה אולי זה יעשה סדר בבלגן.
אם לא צריך לעשות חושבים מחדש ולהחיט מה לעשות.
השאלה מי מחליט?
@dovid או @clickone או אני כמנהלבכל הנוגע לקטגורייה מכשירי חשמל ואלקטרוניקה אתה המחליט.
אם יש לך שאלות תפנה אלי למייל.