אינטרנט קפה
-
@chocolate אמר באינטרנט קפה:
@ezra אמר באינטרנט קפה:
מה לגבי סמארט לאנצ'?
יש לי הכי הרבה פונקציות ואפציות אבל הרבה באגים באם יודעים לסדר את זה זה עדיין הכי טוב מבין כולם
מה צריך לדעת בכדי לסדר את זה?
-
@ezra אמר באינטרנט קפה:
@chocolate אמר באינטרנט קפה:
@ezra אמר באינטרנט קפה:
מה לגבי סמארט לאנצ'?
יש לי הכי הרבה פונקציות ואפציות אבל הרבה באגים באם יודעים לסדר את זה זה עדיין הכי טוב מבין כולם
מה צריך לדעת בכדי לסדר את זה?
להבין בתיכנות ובבאגים
-
@by6199 אמר באינטרנט קפה:
בנוגע לחושב יש שם תוכנה של לנדר תוכנה אחרת לגמרי ללא כל קשר לתוכנות שהוזכרו,
התוכנה של 'חושב' ושל 'פירסט קלאוד' (קומפיושר לשעבר), שניהם נבנו ע"י אותו מתכנת. (אגב, שם המשפחה שלו הוא לנדי, ולא לנדר).
לא כתבתי מהשערה, אלא מידיעה. -
@ליכט בפירסט קלאוד זה גירסא מתקדמת שלו יותר
נכון, אכן זה מה שכתבתי
@ליכט אמר באינטרנט קפה:
אגב, למיטב ידיעתי, התוכנה הזאת (ללא כל מרכיביה) קיימת גם בחנות 'חושב' (באזור זכרון משה בירושלים).
-
@לבלר אמר באינטרנט קפה:
@ezra אמר באינטרנט קפה:
איפה נמצאים הפירסט קלאוד וחושב המדוברים?
פירסט קלאוד (קומפיוש לשעבר) העמלים 17 - בית ישראל ליד מיר.
חושב - נראה לי בעמוס אם אינני טועהמשה חגיז 14 ירושלים
-
@ליכט אתה בטח מתכוון לתוכנה שמותקנת על המחשב שלא נותן לשנות שינויים והוא מוחק הכל, זה לא קשור לתוכנת הכניסה והיציאה זה תוכנה בשם דיפרס (מקווה שאני מאיית נכון) שמחזירה את המחשב למצב שהיה בעת ההתקנה או שינוי המאושר האחרון ובכל לילה כנראה עושים הפעלה מחדש
-
@ליכט אתה בטח מתכוון לתוכנה שמותקנת על המחשב שלא נותן לשנות שינויים והוא מוחק הכל, זה לא קשור לתוכנת הכניסה והיציאה זה תוכנה בשם דיפרס (מקווה שאני מאיית נכון) שמחזירה את המחשב למצב שהיה בעת ההתקנה או שינוי המאושר האחרון ובכל לילה כנראה עושים הפעלה מחדש
ככה עושים בהרבה מקומות.
יש תוכנה ישנה דיפ פריז, כיום יש כבר תוכנה טובה יותר.
אבל בכולם יש בעיות עם עדכונים.
-
@ליכט התכוונתי שהטכנאים יגידו שזה הורס את המחשבים ועוד. כמו שאני מכיר את הסניפים של גלאטנט בכולם ככה זה עובד - כל יציאת משתמש מכבה את המחשב ומוחקת את כל הפעולות ע"י תוכנות הקפאה כאלה ואחרות. אדרבה, אם אתה מכיר מקום של גלאטנט שזה לא ככה נשמח לשמוע ולטפל, יכול להיות שזו בקשה פרטית של אותו בעל מקום.
-
@רוב-יועץ אמר באינטרנט קפה:
@ליכט התכוונתי שהטכנאים יגידו שזה הורס את המחשבים ועוד. כמו שאני מכיר את הסניפים של גלאטנט בכולם ככה זה עובד - כל יציאת משתמש מכבה את המחשב ומוחקת את כל הפעולות ע"י תוכנות הקפאה כאלה ואחרות. אדרבה, אם אתה מכיר מקום של גלאטנט שזה לא ככה נשמח לשמוע ולטפל, יכול להיות שזו בקשה פרטית של אותו בעל מקום.
באפריון זה לא היה ככה