אתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם
-
@dovid
אחרי ש@zvinissim אמר באתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם:@dovid בקובץ PHP.ini יש שם את הגדרות המיילים (כולל localhost ופורט 25)
ההנחה שלי הייתה שיש לו שרת SMTP כי נראה היה שהוא מבין את המשמעות,
כמובן שאם אין שרת מקומי אין מה לנסות לשלוח דרכו, -
@dovid @master
תודה רבה, אני אבדוק בערב. כרגע אין לי גישה לשרת.@dovid אמר באתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם:
אין מה לבדוק, אתה צריך לשים פרטי SMTP (של ג'מייל או כל שירות אחר כולל mailgun) איפה שציינתי.
הlocalhost זה טוב בתנאי שאתה מרים שרת SMTP לוקלי, לא כדאי לדעתי.במחילה על השאלה נראה לי שתהיה לי בעיה עם התצורה הזו מפני שאם יש לי 2 אתרים שיש שם צור קשר ואתר אחד אני שולח דרך ג'ימל והשני דרך שרות דואר אחר אני לא יכול לעדכן את קובץ PHP.ini לSTMP לשרות של ג'ימל.
לכן נראה לי שצריך להיות תצורה אחרת.
מה שכן כבר כתבתי שפעם (למעלה משנה) ה"צור קשר" עבד לי בצורה נפלאה ללא שינוי הגדרות בקובץ.
הבעיה התחילה אחרי שבניתי את האתר והעברתי אותו לשרת שנמצא אצל @clickone (פרט לזה אני לא בטוח ש @clickone יאפשר לי לשנות אצלו אצלו את הקובץ מפני שהשרת שלו נותן עוד שירותים אחרים ואני לא רוצה לשנות הגדרות.) -
@master אמר באתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם:
ההנחה שלי הייתה שיש לו שרת SMTP כי נראה היה שהוא מבין את המשמעות,
כמובן שאם אין שרת מקומי אין מה לנסות לשלוח דרכו,@master איזה משמעות?
אני צריך לבדוק מה קיים אצלי בשרת.
יש מצבים שאני מקים שרת ולאחר פרק זמן מעיף אותו ע"פ הצרכים שלי (אצלי הכל וירטואלי).
יש מצב שיש לי טעות התצורה אך אני צריך לבדוק היכן ומדוע וזה מה שאני מנסה להבין.גם אם יש לי בעיה בתצורה של השרתים שלי למה האתר שיושב אצל @clickone גם לא מצליח לשלוח מילים דרך האתר - אני בטוח שיש לו שרת STMP
-
@zvinissim אמר באתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם:
הבעיה התחילה אחרי שבניתי את האתר והעברתי אותו לשרת שנמצא אצל @clickone (פרט לזה אני לא בטוח ש @clickone יאפשר לי לשנות אצלו אצלו את הקובץ מפני שהשרת שלו נותן עוד שירותים אחרים ואני לא רוצה לשנות הגדרות.)
הINI שם וגדר תקין.
וPHP MAIL שולח תקין על השרת הספציפי שלי בתנאי שנוספו ל 2 השורות הבאות:ini_set('SMTP','localhost'); ini_set('sendmail_from', 'abc@domain.com');
בכל מקרה אתה יכול להתקין WP Mail SMTP כמו שכתב @master
-
@zvinissim
הגדרת שם לחשבון SMTP חיצוני ? בטוח שמוגדר נכון?
אני משתמש עם התוסף הזה בהצלחה,שם המשתמש שלי בגוגל APPS והסיסמה שלי
-
@zvinissim
אפשרת בחשבון הגוגל APPS התחברות באמצעות אפליקציות לא בטוחות?ובחשבון גוגל רגיל אפשר?
אני יכול לנסות יש לי גם חשבון גוגל רגיל -
@zvinissim אמר באתרי Wordpress שהודעות לא מגיעות ליעדם:
@zvinissim
אפשרת בחשבון הגוגל APPS התחברות באמצעות אפליקציות לא בטוחות?ובחשבון גוגל רגיל אפשר?
אני יכול לנסות יש לי גם חשבון גוגל רגילאפשר, אבל תצטרך גם לאשר אפליקציות לא בטוחות ולעיתים גם צריכים חד פעמית להיכנס לפה https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha כדי שיעבוד.
-
@zvinissim
זאת הגדרה בהגדרות החשבון
זה מאופשר אצלי