לנובו t60
-
תודה אני נינסה בדיוק אתמול אחרי שפירסמתי חשבתי על זה כי זה אכן לא מטען מקורי משהו שעשיתי לו הכלאה אבל בגלל שזה לא מידי רק מתחמם אז לא לקחתי ברצינות. אני ינסה להשיג מטען אחר..דרך אגב במחשב כתוב 20v 3.25 a והמטען הנוכחי הוא 19v 3.25a יכול להיות שזה קור? סטייה של וולט אחד?
-
תודה אני נינסה בדיוק אתמול אחרי שפירסמתי חשבתי על זה כי זה אכן לא מטען מקורי משהו שעשיתי לו הכלאה אבל בגלל שזה לא מידי רק מתחמם אז לא לקחתי ברצינות. אני ינסה להשיג מטען אחר..דרך אגב במחשב כתוב 20v 3.25 a והמטען הנוכחי הוא 19v 3.25a יכול להיות שזה קור? סטייה של וולט אחד?
-
חוץ מהמטען בימים האחרונים אני לא מצליח לראות סרטוניםמשמחשב הסרט מגמגם ולא ניתן לראות בבירור זה נראה לכם כמו גסיסה של המחשב? לוח אם? או משהו שולי?בסרטונים מהאינטרנט זה לא קורה...
-
בסופו של דבר פתחתי את המחשב והוספתי על המשטח קירור נייר אלומיניום עבה, מתבנית אלומיניום,ב"ה מאז זה לא מתכבה. תודה לכל אלו שניסו לעזור..

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות