בנושא העיצוב...
-
@dovid , הסיבה לעיצוב ה'חדש' היא בגלל שיקולי עלויות? (לא מסתבר לי...) או בגלל רצון לבדל ולהדגיש את הפורום הנוכחי שלא יתבלבלו?...
-
@dovid , הסיבה לעיצוב ה'חדש' היא בגלל שיקולי עלויות? (לא מסתבר לי...) או בגלל רצון לבדל ולהדגיש את הפורום הנוכחי שלא יתבלבלו?...
-
@מעמד אמר בבנושא העיצוב...:
ואם כבר מחליפים שיעשו כתב יותר גדול, כמו שהיה מקודם
זה נראה ערכת נושא מוכנה.
@dovid יש גם עוד משהו מעצבן, שהלחצנים שלח וביטול, זזו הצידה.
-
תודה כולם!
סבלנות, מקוה שייצא נורמלי בסוף.
מטרת השינויים היא נטו בידול, וזה בהחלט על חשבון היופי כי אינני מעצב דגול.@WWW ההבדל שציינת הוא מעלה, שנראית לך חיסרון מהרגל.
רגע לפני שאתה מחליט לשלוח, אתה מסתכל שמאלה לראות איך יצא (ככה בכל אופן תכנן המעצב). -
תודה כולם!
מטרת השינויים היא נטו בידול, וזה בהחלט על חשבון היופי כי אינני מעצב דגול.@WWW ההבדל שציינת הוא מעלה, שנראית לך חיסרון מהרגל.
רגע לפני שאתה מחליט לשלוח, אתה מסתכל שמאלה לראות איך יצא (ככה בכל אופן תכנן המעצב). -
תודה כולם!
@dovid וגודל כתב ?
זה היה נוח שזה היה קצת גדול יותר ממה שעכשיו !ורבותי ! כדאי להציע רעיונות לעיצוב
@עיצוב-גרפי ? (אם מישהו נמצא כאן עדיין) -
תרגעו ותנו לי לעבוד.
היום בערב תגידו הערות (שכנראה לא יהיה לי כח ליישם, מאה סליחות...).
הפורומים המובילים בארץ מגעילים נורא, כך שזה פוטנציאל -
@dovid אמר בבנושא העיצוב...:
הפורומים המובילים בארץ מגעילים נורא, כך שזה פוטנציאל
זה כנראה בגלל שלא נוגעים במה שעובד.... -
@מעמד אמר בבנושא העיצוב...:
ואם כבר מחליפים שיעשו כתב יותר גדול, כמו שהיה מקודם
פתרון זמני - להגדיל את התצוגה.
-
@dovid
מדוע שלא תבדוק את העיצובים שלך על שרת מקביל? אולי אפילו שיהיה פתוח להערות הציבור? זה יחסוך לכולנו הרבה בלגן.. -
@dovid
מדוע שלא תבדוק את העיצובים שלך על שרת מקביל? אולי אפילו שיהיה פתוח להערות הציבור? זה יחסוך לכולנו הרבה בלגן..