נמשך המבצע "למסירת ארונות"
-
בהמשך לפוסט שלי כאן בעניין מסירת ארונות היום כבר הורדתי עוד כ-30 ארונות לחצר משק שלנו..
בתקווה ויאושר יהיו עוד כ -20 ארונות להורדה בטווח הקצר.
סה"כ יהיו כמעורך כ 80-90 ארונות למסירה כולל מה שנמצא אצלי בחניון 3-. (חלקם כבר שמורים לאנשים שבקשו כך שעדיין הכל פתוח מבחינת מסירה.)
כמובן שיש עוד 4 ארונות תיבות דואר (מתאים לתפילין ) ו3 ארונות דואר תאים גדולים למסמכים (מצ"ב תמונות).כמה דגשים לקבלת הארוניות:
- יש לתאם מולי מראש לפני ההגעה בטלפון 079-5595365 במידה ואני לא עונה יש לשלוח הודעה במייל zvi@s-zvi.co.il עם שם ומספר טלפון.
- מי שמעוניין בארוניות צריך להביא הובלה וסבלים על חשבונו (אני לא מספק שירותי הובלה וסבלות)
- במידה והסבלים/הנהג הם "בני דודנו" חובה שההיו בעלי תעודות כחולות וליידע אותי מראש לקבלת אישור
- התיבות דואר והארוניות שלהם הינם סט ולכן הם ימסרו ביחד (לא ניתן להפרדה)
5 הארונות מתאימים לישיבות/פנמיות ולכל מטרה. - קבלת ארוניות כל יום מהשעה 09:00-14:30 (לזמנים אחרים יש לתאם מולי בלבד).
- לצורך תעוד יש להכין את שם המקבל (שם הישיבה/פנימיה וכו').
- הכמויות שרשומים הינם כמויות כרגע והם יכולים להשתנות.
- אין להגיע עם נשק
- כל מי שמגיע יש להביא תעודה מזהה לצורך קבלת תג כניסה.
- המסירה כפופה לאישור הנהלת הבניין ע"פ הצרכים שהיו בפועל.
הזריז נשכר
-
מחר יורדים לי עוד 30 ארונות כמו שמופעים בתמונות.
חברים!!
לא מספיק שאתם עושים לי לייק לפוסט אני צריך שתבדקו אם יש ישיבות או פנימיות או כל מי שמעוניין בארונות ולהגיע לקחת. המנהלים שלי יושבים לי על הורידים שיתפנה עד מחר (וגם זה בחסד !)
אני נותן עדיפות לחברי הפורום להגיע לקחת ארונות לפני כל אדם אחר.
רק להביא משאית/הובלה ולקחת ללא תמורהאפשר גם להתקשר אלי לטלפון 053-2705998 כל יום בן השעות 8:00-17:00.
במידה ואני לא זמין אפשר לשלוח לי גם מייל ואני עונה מיד.
zvi@s-zvi.co.il