אנגולר- הצגת סיכום של פריטים שנבחרו
-
יש לי רשימה של פריטים.
אני מציג ע"י ng-repeat כפתור לכל פריט. בלחיצה על הכפתור משתנה בפריט המאפיין selected ל true.
לכל פריט יש גם מאפיין "price".
אני רוצה להציג סיכום של כל ה pric של הפריטים שנבחרו. איך אפשר לעשות זאת?@מנצפך אמר באנגולר- הצגת סיכום של פריטים שנבחרו:
יש לי רשימה של פריטים.
אני מציג ע"י ng-repeat כפתור לכל פריט. בלחיצה על הכפתור משתנה בפריט המאפיין selected ל true.
אני רוצה להציג סיכום של כל ה pric של הפריטים שנבחרו. איך אפשר לעשות זאת?אמור לעבוד:
<div ng-repeat="item in list | filter: {'selected': true} as filteredList"> <span>{{item.price}}</span> <input type="checkbox" ng-model="item.selected" /> </div> <div>{{filteredList.reduce((total, item) => total + item.price, 0)}}</div>עריכה:
אי אפשר להציב פונקציית reduce בhtml. צריך לשים אותו בסקופ/קונטרולר -
@מנצפך אמר באנגולר- הצגת סיכום של פריטים שנבחרו:
יש לי רשימה של פריטים.
אני רוצה להציג סיכום של כל ה pric של הפריטים שנבחרו. איך אפשר לעשות זאת?אמור לעבוד:
<div ng-repeat="item in list | filter: {'selected': true} as filteredList"> <span>{{item.price}}</span> <input type="checkbox" ng-model="item.selected" /> </div> <div>{{filteredList.reduce((total, item) => total + item.price, 0)}}</div>עריכה:
אי אפשר להציב פונקציית reduce בhtml. צריך לשים אותו בסקופ/קונטרולר -
@zvizvi אמר באנגולר- הצגת סיכום של פריטים שנבחרו:
מה הכוונה החלק הזה?as filteredList
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות