- 
- 
@www אם שולחים את האות A כמזהה הוא מעביר אותה החוצה. אבל מעניין, אולי בגלל שזה מרכזיות הוא נותן לי להעביר גם סתם אותיות  
- 
@www אם שולחים את האות A כמזהה הוא מעביר אותה החוצה. אבל מעניין, אולי בגלל שזה מרכזיות הוא נותן לי להעביר גם סתם אותיות  
- 
- 
- 
- 
- 
@zvinissim נעביר את זה לאשכול אחר. 
 זה יהיה חשוב למי שיבוא אח"כ..... להבין מה היה
- 
@zvinissim אמר בכננת הרמה: לפחות לאחר החיוג תמחקו את ההודעות האלו (ואז האשכל יהיה יותר קצר) מקווה שאחיך יעשה סדר עם ההודעות... סה"כ הוא 'מהיחידים' שנשארו מה @administrators ... 
- 
@www 
 ב077 עברתי מספק אחר. לא מהראשי שלי.
 בדקתי שוב. גם מהספק הראשי אותה תוצאה.
 לדעתי בגלל שזה בין מרכזיות.
 אז האינוויט עובר מלא והוא רואה הכל@www 
 אז האינוויט עובר מלא והוא רואה הכלאבל למה ב 079 לא? זה כנראה בגלל ש - 019 לא מעבירים כאלה תווים... 
 והוט כן.או שזה הגדרה של ימות, בגלל כל מיני בעיות של מספרים מוזרים מחו"ל וכדו' שנכנסו לרשימות התפוצה... 
- 
@www 
 אז האינוויט עובר מלא והוא רואה הכלאבל למה ב 079 לא? זה כנראה בגלל ש - 019 לא מעבירים כאלה תווים... 
 והוט כן.או שזה הגדרה של ימות, בגלל כל מיני בעיות של מספרים מוזרים מחו"ל וכדו' שנכנסו לרשימות התפוצה... @www אמר בזיהוי מספר חסוי במעבר בין מרכזיות והמסתעף: @www 
 והוט כן.או שזה הגדרה של ימות, בגלל כל מיני בעיות של מספרים מוזרים מחו"ל וכדו' שנכנסו לרשימות התפוצה... בין הספקים שבדקתי ביוצא היה גם 019