ריח רע מהמזגן
-
@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
אם אתן לך את הדגם של המזגן תוכל לומר לי באיזו סקאלה של קושי הוא נמצא? [4 שעות ומאה ברגים או 3 דקות]
@aiib שלח תמונה של המאייד
הפטנט לאי קימוט, הוא להפצה? או שהוא סוד מקצועי?!....
זה באמת שאלה קשה
מכל הסוגים שמוכרים בחנויות המקצועיות למיזוג אויר דווקא הכלי הזה נמכר בחנויות לבעלי חיים -
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:
זה באמת שאלה קשה
מכל הסוגים שמוכרים בחנויות המקצועיות למיזוג אויר דווקא הכלי הזה נמכר בחנויות לבעלי חייםהצלחת לסקרן אותי. אולי תגלה לנו ?
-
@aiib
לגבי הפרוק- תוציא את התקע מהשקע.
- הפתח את המכסה ותוציא את הפלטרים.
3.בעדינות תוציא את הכנף מהחזית (מאמצע הכנף תקפל בעדינות כלפי מטה ותשלוף אותה). - לאחר הוצאת הכנף יש 2-3 קליפסים תמשוך אותם עם מברג קטן ותפרק את הברגים.
- לאחר הרמת המכסה יש בצג ימין דלת קטנה עם בורג - תשחרר את הבורג ותראה את הכבל השחור של התצוגה - שחרר את הפלג שנמצא אחרי הדלת הקטנה.
- ליד הענית תראה 2 ברגים שמחוברים לבסיס - שחרר גם אותם.
- סגור את המכסה בעדינות.
- מהיכן ששחרחת את הברגים מהחזית תרים בעדינות את המכסה כלפי מעלה ואז תמשוך אותו אליך ותוציא את כל המכסה.
שחרור אמבטיה
9. בדגם הזה כמדומני יש 2 קליפסים קטנים שמתחבאים מטחת לאמבט. אתה אמור להזיז אותם טיפה שמאלה או ימינה ולהרים בעדינות אתהמבט כלפי מעלה.
10. לאחר שהרמת את האמבט והשתחררה תמשוך אותה בעדינות לכיון שלך.
טיפ תכין לך כלי לאיסוף המים שנשארו באמבט.
11. הצד הימני של האמבט טפוס עם הצינור לכן תזהר לא לקרוע אותו.
12. את הצד השמאלי תשחרר כלפי מטה ותשים כלי קטן לאיסוף המים וכן תעביר מגבוון לח לניקוי האמבט לכיון הכלי שלאיסוף המים.החזרה בסדר הפוך רק תשים לב איך שיחררת את האמבט ותחזיר אותו באותו סדר.
לניקוי הסוללה
כנס לחנות בעלי חיים ותבקש מברשת כלב (הכי רחבה שיש להם - עולה בערך 60-80 ש"ח. ותעבור מלמעלה ללמטה על העלים (שוב בעדינות ללא לחץ על הסוללה)
שהמברשת מלא בחלוך תנקה אותה לפני שתמשיך.
את נקיון הסוללה תעשה לפני שאתה מנקה ומחזיר את האמבט.לאחר שהכנסת את האמבט תיקח בקבוק מים עם מי ברז ותשטוף טוב את הסוללה שהמים יזרמו לכוין האמבט.
- תסתכל שהמים יוצאים החוצא כמו שצריך.
- תבדוק שאין לך נזילות לאחר הרכבת האמבט.
לי כמקצוען לוקח כל התהליך הזה 15-30 דקות.
בהצלחה
עריכה
כל פעולה שאתה עושה זה באחרותך המלאה
ט.ל.ח. -
@zvinissim מסובך הקטע של חנות בעלי חיים
מברשת כובעים גם טובה לסיפור? תחליף אחר?אמרתי לך
זה הפטנט -
פתחתי את הכל איפה האמבטיה נמצאת?
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:
בדגם הזה כמדומני יש 2 קליפסים קטנים שמתחבאים מטחת לאמבט. אתה אמור להזיז אותם טיפה שמאלה או ימינה ולהרים בעדינות אתהמבט כלפי מעלה.
-
-
@zvinissim עדכון: בזכות עזרתך הרבה המזגן שלי עכשיו נקי ומריח טוב ועובד מצויין הרבה יותר טוב מלפני הטיפול.
לא הצלחתי להוציא את האמבטיה החוצה אבל שיחררתי בורג אחד והרמתי קצת את המאייד וכך הייתה לי גישה לאמבט. שפכתי שם מים חמים והרבה אקנומיקה ולאחמ"כ הרבה מים פושרים עד שהכל יצא מצוחצח.
רק נקודה אחת: אני מוכן לשים על זה כסף שהאמבט בדגם הזה לא נשלף [לפחות לא בדרך פשוטה אלא רק אחרי פירוק של כל המזגן] היא פשוט חלק פלסטיק אחד ביחד עם החלק שמתחבר לקיר כך שאין שם אפשרות פירוק!!
לדעתי אתה מדבר על דגם שונה כיוון שאתה הדרכת אותי לפרק את התצוגה ובפירוק של המזגן שלי לא היה צורך בפירוק התצוגה כך שנראה לי שדיברת על דגם אחר.
בכל אופן סוף טוב הכל טוב העיקר שהכל עכשיו מצוייין!!
אני שוב מודה לך על כל הטרחה והמאמץ והרצון הטוב!!!
לילה טוב -
לא הצלחתי להוציא את האמבטיה החוצה אבל שיחררתי בורג אחד והרמתי קצת את המאייד וכך הייתה לי גישה לאמבט
אני לא שש תמיד לפרק מאייד בכדי להגיע האמבט (עי אני יודע מהם המשמעיות והשלכות של זה).
אני מוכן לשים על זה כסף שהאמבט בדגם הזה לא נשלף [לפחות לא בדרך פשוטה אלא רק אחרי פירוק של כל המזגן] היא פשוט חלק פלסטיק אחד ביחד עם החלק שמתחבר לקיר כך שאין שם אפשרות פירוק!!
יכול להיות שאתה צודק
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:צריך לדעת איך לפרק נכון ולהחזיר נכון את האמבטיה ולא תמיד זה ניתן. (יש מזגנים ש"רק" להגיע לאמבטיה יש לפרק קרוב ל 100 ברגים כולל הוצאת מאיץ ומנוע וסוללה ותעמול מעל 4 שעות לפרק ויש מזגנים שזה 3 דקות לפרק
זוכר שכתבתי את זה?
אם תשלח תמונה יותר ברורה אני יכול להסתכל שוב אבל לפי מיטב ידיעתי שאמבטיה מתפרקת (תשלח את את דגם במזגן ואבדוק)
לדעתי אתה מדבר על דגם שונה כיוון שאתה הדרכת אותי לפרק את התצוגה ובפירוק של המזגן שלי לא היה צורך בפירוק התצוגה כך שנראה לי שדיברת על דגם אחר.
לשמחתי אני מכיר את הנושא הזה מקרוב ופרקתי אלפי מזגנים (וחלקם לגורמים והרכבה מחדש).ובד"כ אני לא טועה
אתה מוזמן לשאול את @clickone@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
אני מוכן לשים על זה כסף שהאמבט בדגם הזה לא נשלף [לפחות לא בדרך פשוטה אלא רק אחרי פירוק של כל המזגן] היא פשוט חלק פלסטיק אחד ביחד עם החלק שמתחבר לקיר כך שאין שם אפשרות פירוק!!
שלח דגם של מזגן ונראה אם אתה שם כסף או שאני שם את הראש שלי מתחת לגיליוטינה (רק שלא יהיה מי שיעזור לך אח"כ)
-
רק נקודה אחת: אני מוכן לשים על זה כסף שהאמבט בדגם הזה לא נשלף [לפחות לא בדרך פשוטה אלא רק אחרי פירוק של כל המזגן] היא פשוט חלק פלסטיק אחד ביחד עם החלק שמתחבר לקיר כך שאין שם אפשרות פירוק!!
@aiib תשלח לי בבקשה את הדגם של המזגן שלך שמדובר (יש מדבקה במאייד בצד ימין למעלה)
הקצב שלי מחכה לתשלום עבור השניצלים שהזמנתי לחג. הסברתי לו שאתה אמור לשלם עליהם -
@zvinissim אתה צודק שעדיף לא לפרק מאייד מסיבות ברורות ולכן רק בלית ברירה פירקתי בורג אחד והרמתי 'טיפונת' את המאייד כדי שהמים יוכלו להיכנס ושיהי מספיק מקום להשפריץ אקונומיקה
אין לך מה להתנצל שכתבת לי 100 ברגים כולנו בראש מקצועי ולא באים להתנצח...
בכל אופן הדגם המדובר מצורף כתמונה