ריח רע מהמזגן
-
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:
@aiib באיזה שלך אתה מריח אית הריח
בזמן הפעלת ה"אירוע" מזגן או גם ב"אירוע" מאוורר
ארוע=מצב שלטאני יש לי ריח כמו שהוא תיאר, (אבק עובש וכדו'), בעיקר כשהמזגן על אוורור.
-
@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
@zvinissim אני מדבר על מצב מזגן. יכול להיות שבטמפרטורות גבוהות יותר מורגש אבל גם כשעובד המדחס גם יש ריח
אתה יוכול להגיד לי היכן מחובר הניקוז שלך (הצינור שיוצא החוצה - הוא באוויר או שנכנס לצינור ביוב)
-
@zvinissim הוא באוויר -לחצר
@aiib נראה לי שאני יודע מהיכן הבעיה.
הבעיה שאתה צריך איש מקצוע שיוכל לפתוח את היחידה הפנימית ולהוריד את האמבטית הניקוז ולנקות אותה היטב.
יש מצב שהספוגית הבידוד התרוממה קצת ונשארו מים על האמבטיה והם הפכו לבקטריות.
את זה יכול לעשות רק איש מיקצוע -
@zvinissim ברור שרק איש מקצוע יכול לעשות את זה? זה לא רק כמה ברגים?
איזה סיכון אני לוקח?שבירת אמבטיה
שבירת צינור ניקוז
שבירת מאיץ
שבירת פנל הפעלה
שבירת חופה
סדק בבסיס
וכו' -
@www אמר בריח רע מהמזגן:
@zvinissim נראה לי שאתה מגזים...
@zvinissim יש 2 סוגים של אמבטיות? כי יש לי גיס שבבית שלו כבר פירק את האמבטיות של 10 מזגנים ללא תקלות כך שאם יש אמבטיה אחת כן הייתי סומך עליו בפיקוח שלי שיהיה בזהירות.
מה אומר?
תודה רבה@WWW הגזמה?
לצערי ראיתי הרבה מקרים שאנשים עשו לבד וראיתי את התוצאות יתרה מזו ראיתי גם טכנאים שמסתבכים בזה.
צריך לדעת איך לפרק נכון ולהחזיר נכון את האמבטיה ולא תמיד זה ניתן. (יש מזגנים ש"רק" להגיע לאמבטיה יש לפרק קרוב ל 100 ברגים כולל הוצאת מאיץ ומנוע וסוללה ותעמול מעל 4 שעות לפרק ויש מזגנים שזה 3 דקות לפרק@aiib אין לי בעיה אם גיסך יודע לעשות זה בסדר.
אני רק אומר לשים לב לאיך מפרקים ומחזירים.
ברגע שיש לך נזילות מים אתה עלול לעמול קשה בכדי לסדר את זה .בכלל אם אתה כבר פותח את היחידה הפנימית בהזדמנות זאת תנקה את המאייד. (רק תזהר לא לקמט את העלים) - יש לי לזה פטנט איך לא לקמט.
ואל תשכח לנתק את חשמל לפני כן ולא להכניס חשמל שהכל פתוח
בהצלחה
-
אם אתן לך את הדגם של המזגן תוכל לומר לי באיזו סקאלה של קושי הוא נמצא? [4 שעות ומאה ברגים או 3 דקות]
@aiib שלח תמונה של המאייד
הפטנט לאי קימוט, הוא להפצה? או שהוא סוד מקצועי?!....
זה באמת שאלה קשה
מכל הסוגים שמוכרים בחנויות המקצועיות למיזוג אויר דווקא הכלי הזה נמכר בחנויות לבעלי חיים -
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:
זה באמת שאלה קשה
מכל הסוגים שמוכרים בחנויות המקצועיות למיזוג אויר דווקא הכלי הזה נמכר בחנויות לבעלי חייםהצלחת לסקרן אותי. אולי תגלה לנו ?