איזה חומרה נדרשת לגרפיקה ועריכת וידאו?
-
@אלי-tza אמר באיזה חומרה נדרשת לגרפיקה ועריכת וידאו?:
תודה רבה לכם על התגובות.
@פרסומון אמר באיזה חומרה נדרשת לגרפיקה ועריכת וידאו?:על אף שכרטיס מסך הוא כמעט בלתי נמנע, הייתי הולך על מחשב עם רכיבים טובים ללא כרטיס מסך כרגע, ובעוד שנה שתוסיף את הכרטיס, יהיה לה את המחשב המושלם.
לפי זה גם זיכרון אפשר לשדרג בקלות יחסית, 8GB מספיק בתור התחלה? איזה מהירות סבירה בין 3466MHz ל- 2133Mhz ? חברה כמו G.Skill זה בסדר או שכדאי חברה יותר מוכרת?
@www אמר באיזה חומרה נדרשת לגרפיקה ועריכת וידאו?:
@אלי-tza לכאורה:
- כרטיס מסך.
- זיכרון.
- מסך.
- עכבר.
- מעבד.
- SSD.
הוא אמר שיש מסך ועכבר, אם אתה אומר שיותר חשוב להשקיע בהם מאשר במעבד ודיסק אני ישאל אותו כמה הם מקצועיים.
נשאר מעבד ו-SSD.ושוב תודה רבה
זיכרון תוכל להתחיל עם 8GB, העניין הוא שבכדי לדעת בדיוק מה עדיף כרגע, (לפעמים אין טעם להתחיל עם 8GB), צריך שתגדיר בדיוק מה השימושים.
-
@מנצפך ,
רק נקודה חשובה לגבי המסכים של דל,אכן בגדול כל המסכים שלהם מעולים,
רק שים לב שיש להם כמה סדרות, E,S,P,U.במקרה של השואל שמדובר על מסך לצרכי עבודות גרפיקה,
לכאורה כדאי ללכת על סדרת U, שהיא ספציפית מיועדת לתחום זה עם דגש על דיוק צבעים.
הסדרות האחרות פשוטות יותר, ומיועדות לשימושים ביתיים / משרדיים סטנדרטיים.נ.ב. גם בתוך סדרה U יש הבדלים שמים וארץ בין הדגמים ברמת הדיוק (והמחיר...)
אבל גם הדגמים הבסיסיים ביותר בסדרה, מיועדים ומכוונים לדיוק יותר מאשר בסדרות האחרות. -
@www לא מצאתי עכבר לגרפיקה, העכברים היותר נוחים ומדוייקים נקראים "עכברים לגיימרים" העכבר הזה נראה לי נחמד, מה אתם אומרים?
אתה יודע מה הוא יוסיף לך מעבר לעכבר רגיל שאתה מוכן לשלם עליו פי שניים ממחיר של עכבר רגיל מאותה חברה?
-
@פרסומון שליטה ברמת הDPI, הבנתי שככול שה DPI יותר נמוך הדיוק יותר גבוה, אדרבה אשמח לתיקון.
תודה רב לכם אנשים צדיקים על כל העזרה!!!נסה לעבוד עם שני העכברים. אם אתה מרגיש הבדל- תקנה, אם לא- חבל על הכסף שלך.
-
@מנצפך אני לא מוצא, אם DPI יותר גבוה=יותר מדוייק=יותר טוב למה כל עכבר טוב נותן שליטה ברמה כלומר אפשרות להפחתת הDPI?
וכן במפרט הטכני מציינים את הDPI כך: 200-8000 DPI כלומר חשוב גם כמה נמוך העכבר יכול לרדת.
נראה לי שDPI גבוה גורם למהירות סמן גבוהה והפחתת הDPI משמעותה האטת הסמן מה שתורם לדיוק בתנועות.
בכל מקרה העכבר הזה נותן 8000 DPI שזה גבוה יותר מעכברים שיקרים ממנו פי 4. -
-
@איש-אחד אמר באיזה חומרה נדרשת לגרפיקה ועריכת וידאו?:
אין דבר כזה "עכבר לגרפיקה".
עכבר שקל לדייק איתו.
לדוגמה, פתח את 'כלי החיתוך' של ווינדוס, תנסה לסמן הדגשה צהובה על שורת טקסט, וכמובן שיהיה ישר 100%,
מאד קשה לעשות זאת עם עכבר רגיל, (לכאורה בגלל המבנה). -
תודה רבה לכולכם
@פרסומון יש עניין באלחוטי?
היום יש להם עכבר ומקלדת חוטיים פשוטים והם לא חשים צורך לשנות מחוסר מושגים. חשבתי לקנות להם עכבר חוטי של לוג'יטק מדוייק אבל זול - 135 ש"ח והרווח זה הדיוק ש @WWW מדבר עליו. אין עניין?אין עניין באלחוטי. עניין של נוחות.