תצוגה חדשה בgmail
-
@zvizvi אמר בתצוגה חדשה בgmail:
@dovid אמר בתצוגה חדשה בgmail:
החשד העיקרי זה MailTrack. תבטל אותו ליום אחד, ותראה אם ידו במעל.
נתקלתי בבעיה הזאת ואין לי Mailtrack. נראה לי באג של Gmail.
גם לי זה קורה לפעמים בתצוגה החדשה.
-
ביטלתי את המיילטראק וזה עדיין. זה לא בגלל התוסף הזה.
אגב בעיות בג'ימייל [אולי פותח האשכול ישנה את השם] אני לא מוצא צורך לפתח אשכול חדש בשביל זה, ומאידך כדאי שהמידע יהיה כאן:
פעמים כשכותבים הודעה חדשה בג'ימייל, כשחוזרים אחורה עם החיצים כדי לערוך את הטקסט לפעמים הסמן הופך להיות לתיבה כחולה שלא מוסיף אות בין שתי אותיות אלא מחליף את האות שעליה עומדים באות שמתקנים,
לפעמים העריכה רגילה, כמו בוורד שניתן להוסיף אות או רווח בין שתי אותיות או מילים.
מישהו יודע מתי זה כך ומתי זה כך?
ניסיתי לחפש אולי איזה לחצן פעיל או משהו כזה ולא מצאתי את הסיבה [לפעמים מרוב שזה משגע אני מוחק את ההודעה וכותב חדשה...] -
@רוב-יועץ אמר בתצוגה חדשה בgmail:
ביטלתי את המיילטראק וזה עדיין. זה לא בגלל התוסף הזה.
אגב בעיות בג'ימייל [אולי פותח האשכול ישנה את השם] אני לא מוצא צורך לפתח אשכול חדש בשביל זה, ומאידך כדאי שהמידע יהיה כאן:
פעמים כשכותבים הודעה חדשה בג'ימייל, כשחוזרים אחורה עם החיצים כדי לערוך את הטקסט לפעמים הסמן הופך להיות לתיבה כחולה שלא מוסיף אות בין שתי אותיות אלא מחליף את האות שעליה עומדים באות שמתקנים,
לפעמים העריכה רגילה, כמו בוורד שניתן להוסיף אות או רווח בין שתי אותיות או מילים.
מישהו יודע מתי זה כך ומתי זה כך?
ניסיתי לחפש אולי איזה לחצן פעיל או משהו כזה ולא מצאתי את הסיבה [לפעמים מרוב שזה משגע אני מוחק את ההודעה וכותב חדשה...]הפתרון:
ללחוץ על הלחצן insert במקלדת! -
@clickone אמר בתצוגה חדשה בgmail:
@רוב-יועץ
זה בכל המחשב.
לא רק בגימייל
וזה קיים לזכרוני עוד מימי ווינדוס 95 העליזיםזה אגב שמו של הכפתור אם ראית, אינסרט פירושו בעברית להכניס.
הכוונה האם להכניס את האות בנוסף למה שקיים או לדרוסלמעשה, זה עוד מימי איינשטיין העליזים... במלים אחרות: מאז ומתמיד.
-
זה אכן ותיק כימי המקלדת, מצב overtype או overwrite דורס, ומצב insert דוחף.
דוקא וורד כבר ב2007 ביטלו את זה, ותמיד זה במצב דחיפה בברירת מחדל (הם כנראה ראו שזה ממש ממש לא שמיש לרוב האנשים).כמו"כ בדפדפנים זה נתמך רק בחלק, למשל בגוגל כרום לא. אז הסיבה שבג'מייל זה כן עובד גם בכרום היא כי הם כתבו קוד JS עבור זה (מה הרעיון?? אולי לכתוב טבלאות בהודעה זה מיקל קצת), ומסתמא מפה הבאג, שקורה להמון אנשים (לי לא קרה אבל כבר שמעתי תלונות) ואף אחד לא יכול להבטיח שהוא לא לחץ בטעות... ראו פה למשל.