מהירות הזויה ב-X2ONE
-
@zvinissim אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
@מצפה-לגדול1 אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
אז כנראה זה בגלל ריבוי המצטרפים.
אני מבין שזה סים
יש עוד גורמים:
כמה אתה קרוב לאנטנה/ממסר
כמות האנשים עם אותה רשת שמחוברים ברגע נתון לאנטנה/ממסר באזור שלך ומתחלקים איתך באינטרנטקרבה לממסר לכאורה לא כ"כ רלוונטית כשמדובר במשתמשים שמדווחים שהמצב הורע בחודש האחרון ללא שינוי בקרבתם לממסר.
אז בעצם אתה אומר שזה נגרם מכמות המצטרפים לX2ONE או יותר נכון לגולשים דרך אנטנה של פלאפון באיזור ספציפי (כמו שדיברו כאן) ולא מכמות המצטרפים הארצית? זה פתיר לחברה בצורה פשוטה או לעבור ל019? -
@אלי-tza אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
@zvinissim אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
אז כנראה זה בגלל ריבוי המצטרפים.
אני מבין שזה סים
יש עוד גורמים:
כמה אתה קרוב לאנטנה/ממסר
כמות האנשים עם אותה רשת שמחוברים ברגע נתון לאנטנה/ממסר באזור שלך ומתחלקים איתך באינטרנטקרבה לממסר לכאורה לא כ"כ רלוונטית כשמדובר במשתמשים שמדווחים שהמצב הורע בחודש האחרון ללא שינוי בקרבתם לממסר.
אז בעצם אתה אומר שזה נגרם מכמות המצטרפים לX2ONE או יותר נכון לגולשים דרך אנטנה של פלאפון באיזור ספציפי (כמו שדיברו כאן) ולא מכמות המצטרפים הארצית? זה פתיר לחברה בצורה פשוטה או לעבור ל019?א. יש קשר בן הקרבה לממסר להיכן שאתה עומד (ככול שאתה רחוק מהמסר כביכול האות יורד למרות שאתה לא מרגיש את זה)
ב. אתן לך דוגמא:
יש לך אנטנה של פלאפון במקום A וכרגע יש 100 איש שנמצאים בפלאפון או אנשים ש"רוכבים" על הממסר הזה רוחב בפס מתחלק בן ה 100 איש האלו וכל אחד יקבל חלק קטן מהפס אבל, אם באותו מקום A יהיו "רק" 10 איש מחוברים אז כל אחד יקבל נתח יותר גדול מרוחב הפס.
עכשיו אם יש כמות אנשים שמשתנה כל פעם על הממסר אז זה מתחלק בהתאם
(נראה שיש גם תאוריה שאם היו 10 איש הם מקבלים רוחב פס גבוהה והמצטרפים מקבלים נתח נמך עד שאחד מה 10 יוצא מהטוח ואז החלוקה משתנה בין המשתמשים החדשים)זה לא קשור לכמה מחוברים לחברת X2ONE או ל 019 מפני שאותו עיקרון זה עובד בסלקום או הפרטנר ויש שם יותר משתמשים מאשר ב 019 או X2ONE
-
@zvinissim אתה לא עונה לו על מה שהוא שאל.
המצב נשאר סטטי לכאורה.
הוא לא זז מהמקום.
אז מה שנשאר זה עומס.
או על האנטנה, או על השרת שיושב בחברה (של הסינון)
זה שונה מסתם אינטרנט שאתה מקבל בסים דאטא רגיל. כי כאן יש שרת של נטפרי באמצע. (האמת גם ברגיל יש כמויות פר שרת אבל זה כבר נושא אחר...)ההבנה והתחושה שלי שזה כן קשור לX2ONE, והשרתים שלהם לא עומדים בעומס.
-
@clickone @magicode @zvinissim @אלי-TZA @מצפה-לגדול1 @עימוד-עילית @פרסומון
אתם מדברים כאן על קווי או נייד של החברה?
-
מבדיקה שלי בכמה מקומות, המהירות עצמה מטורפת כשהכל חלק ובאינפורום העליתי תוצאות בדיקה במהירות הזויה של 80 mb, אבל כאמור יש ניתוקים בדיוק כפי שתיארו לפני, בדקתי בכמה מקומות עם כמה נטסטיקים ותופעות הלוואי נמשכות בדיוק אותו דבר, לדעתי לא נותר אלא להאשים את השרת המסונן של x2one
-
@dovid אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
לפי מה ששמעתי הם מצהירים שהם לא נותנים שרות לנטסטיקים.
מי שידוע לו אחרת שיזים את שמועתי.מה הכוונה "לא נותנים שירות"?
לי אישית הם ניסו לעזור בהתקנת הנטסטיק לאחר שרכשתי את הקו, אבל הבהרתי להם שבלעדי ההכוונה שלהם זה יהיה יותר מהר...
גם 019 לא נותנים תמיכה בנטסטיקים -
@magicode אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
@shraga
אם זה נכון אפשר לבדוק את זה ע"י פקודה פשוטה.
להפעיל כל הזמן פינג ככה.ping 8.8.8.8 -t
ואז לראות האם יש ניתוקים.
הנושא הוא (לדעתי) שכל עוד יש חיבור, הכל בסדר.
ברגע שנסגר החיבור (כשלא משתמשים כמה דקות באינטרנט),
ליצור אותו מחדש, לוקח המון זמן.כך שאם נפעיל פינג ללא הפסקה, לעולם לא יהיה ניתוק...
ובזמני העומס, אפ' כמה שניות ללא שימוש, כבר מתנתק.
(זה באמת הפיתרון חירום שעשיתי: הפעלתי בדיקת מהירות כל הזמן...
ואז לא היה ניתוק אף פעם)לפ"ז מובן
@אלי-tza אמר במהירות הזויה ב-X2ONE:
@magicode אחרי עוד קצת גלישה עם
ping 8.8.8.8 -t
אני חושב שיש שתי אופציות: או שעכשיו במקרה יש את המהירות הכי טובה בשבועות האחרונים, או שהפינג עוזר כמו ש @shraga טען. -
הנושא הוא (לדעתי) שכל עוד יש חיבור, הכל בסדר.
ברגע שנסגר החיבור (כשלא משתמשים כמה דקות באינטרנט),
ליצור אותו מחדש, לוקח המון זמן.אצלי החיבור נסגר גם תוך כדי שימוש כל הזמן