מחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי
-
אני מחפש המלצה ממישהו שקנה או יודע על לינק ספציפי (או לפחות על מה להקפיד ולחפש)
רדיו + נגן USB MP3 ואם אפשר גם דיבורית בלוטוס אז כמובן שעדיף.
אני מחפש שיהיה גם זול כמה שיותר (זה יחסית זמני ולרכב פשוט מאד)מצאתי את זה לדוגמא.
מישהו יכול לכוון אותי מה הכי כדאי?
תודה רבה! -
@יהודי-פשוט אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
@clickone אם אתה מחפש גם בלוטוס בשביל דיבור בטלפון
אז חשוב מאוד שיהיה מיקרופון בנפרד ולא מה שיש ברובם
איזה חור פיצפון על המערכת שתצטרך להתכופף אליו
תוך כדי נסיעהלא בטוח שיש משהו כזה וגם אם יש זה נדיר וובטוח שלא במכשירים הדקים כפי ש @clickone ציין (בדבל דין בדגמים מסויים המקרופון החיצוני קיים)
מנסיוני הדל כל עוד שהמקרופון (החורון הקטן) לא קרוב לרמקול אין שום סיבה שהדיבור לא יהיה מקוטע ושלא ישמעו טוב -
-
@יהודי-פשוט תכלס, נגיד שאני מוותר על הבלוטוס (לא מפריע לי שיהיה, אבל אם לא ישמעו טוב אני לא אתחבר אליו)
יש לך דגם שאתה ממליץ? או כל דגם טוב, אפילו הכי זול...
זה לדוגמא עולה פחות מ53 ש"ח. + דולר משלוח. -
@יהודי-פשוט הנה בקובץ PDF
0_1523570847818_1DIN Bluetooth Car Stereo Audio In-Dash FM Aux Input Receiver SD MP3 Radio BD _ eBay.pdf
תעיף מבט ותגיד לי אם נראה לך נורמלי.
תודה !! -
@golanart אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
@clickone זה לא עובד ככה.
אתה יכול לשלום פי חמש שש ולקבל תוצאה של פי 50.
אני חותם לך שזה לא שווה גם את הגרושים האלו, והלוואי שאתבדה...השאלה אם אני צריך את הפי 50 הזה....
אני נוסע נסיעות יחסית מאד קצרות ברכב. זה מעיק עלי בעיקר בנסיעות קצת יותר ארוכות.ברכב הראשון שלי היה לי משהו דומה שקניתי ב140 ש"ח כאן בארץ והייתי מרוצה ממנו עד השמיים.
בעז"ה במרצדס הבאה אני אקנה את היקר יותר -
@clickone אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
אני אבדוק רק בבוקר שהמידות מתאימות.
זה אמור להיות מידות סטנדריות (1 דין)
@clickone זה לא כמה זמן יחזיק, זה איך יחזיק... בעיות קליטה של בלוטוס, רדיו, כפתורים
שנשארים ביד וסאונד פח...לא בטוח!!!!
ותתפלא גם אצל הסינים יש הפתעות לפעמים@golanart אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
@clickone זה לא עובד ככה.
אתה יכול לשלום פי חמש שש ולקבל תוצאה של פי 50.
אני חותם לך שזה לא שווה גם את הגרושים האלו, והלוואי שאתבדה...יש מצב שאפילו תמצא את המכשיר הזה בארץ אצל איזה מתקין אביזרים לרכב/חשמלאי רכב והא קונה ב 35 ש"ח ומוכר לך ב 350 ש"ח
במחיר כזה אני אישית עדיף לקנות 2 אחד "ספייר" (במידה ואחד עובד טוב תעביר לי את השני בשבילי )
@clickone אני חסום שם, ואין לי המלצה על דגם טוב, כי אני קניתי ממש לאחרונה מערכת מולטימדיה כך שהלכתי למחלקה אחרת, אבל מה שאמרתי לך זה מנסיון העבר, יתכן והדברים השתפרו.
זה מה שרשמתי לעי'ל במכשירי מולטימדיה אכן יש מכשירים שיש להם מקרופון חיצוני (ויש לי אחד כזה).
במכשירים האלו של 1 דין לא קיימים מכשירים עם מקרופון חיצוני@clickone אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
בעז"ה במרצדס הבאה אני אקנה את היקר יותר
בע"ה במרצדס שלך הבאה יהיה לך רדיו עם בלוטוס' מקורי כך שלא תצטרך לקנות ב 53 ש"ח באיבי
-
@zvinissim אני התכוונתי למותגים כמו JVC SONY PIONEER לא מותגי מדבקה...
והיכן הם מיוצרים לדעתך?
בסין
רק שיש בקרת אכות יותר קפדנית של חברות אלו -
@zvinissim אני התכוונתי למותגים כמו JVC SONY PIONEER לא מותגי מדבקה...
-
@clickone קח בחשבון דבר נוסף וחשוב
לא יודע אם חשבת להרכיב אותו לבד, אבל מסתבר שזה יהיה משהו קשה מאוד
החיבורים [יש צמה של מלא מלא חוטים מכל הצבעים עם חבור בסוף] שלא בהכרח [ולרוב לא מתאים לרכבים הישנים] יהיה מתאים. זה המון עבודה. יתכן ויש מתאם, לא יודע. -
@יהודי-פשוט יש מתאם ברכב. נראה לי שהוא ממש דומה לזה.
אני מקווה....
אם לא, החברותא בכולל ממש מתמצא בזה.
תודה! -
@clickone קח בחשבון דבר נוסף וחשוב
לא יודע אם חשבת להרכיב אותו לבד, אבל מסתבר שזה יהיה משהו קשה מאוד
החיבורים [יש צמה של מלא מלא חוטים מכל הצבעים עם חבור בסוף] שלא בהכרח [ולרוב לא מתאים לרכבים הישנים] יהיה מתאים. זה המון עבודה. יתכן ויש מתאם, לא יודע."קשה יש רק בלחם"
מי שיש לו ידע טכני זה לא בעיה להרכיב לבד, חוטי הצמה הם קבועים בכל העולם כל שאם אתה יודע כל צבע חוט אין לך בעיה.בקשר למתאם - לא חייבים לשים מתאם בין הקונקטרים, אפשר גם חיבור ישיר.
@clickone אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
אם לא, החברותא בכולל ממש מתמצא בזה.
ואם לא תמיד יש לך אותי
-
@clickone
שוכב אצלי בבית מערכת סטריאו רדיו דיסק פצצת איכות מקורי של חברת קנוווד keewod עם כניסת usb +uxs וכמובן דיסקים mp3 המערכת כוללת שלט קטן. נעלם לי הכפתור ווליום במערכת ולכן שליטת הווליום רק מהשלט.אני מוכר את זה ביחד עם מראת מצלמה דיגיטלית לחניית רוורס בטוחה.
את שניהם ביחד רק 210 שח.
אם תרצה צור איתי קשר בשמחה
המייל שלי 3128000@gmail.cim -
@קומודה אמר במחפש המלצה לרדיו USB לרכב מאיביי:
@clickone
שוכב אצלי בבית מערכת סטריאו רדיו דיסק פצצת איכות מקורי של חברת קנוווד keewod עם כניסת usb +uxs וכמובן דיסקים mp3 המערכת כוללת שלט קטן. נעלם לי הכפתור ווליום במערכת ולכן שליטת הווליום רק מהשלט.אני מוכר את זה ביחד עם מראת מצלמה דיגיטלית לחניית רוורס בטוחה.
את שניהם ביחד רק 210 שח.
אם תרצה צור איתי קשר בשמחה
המייל שלי 3128000@gmail.cimהמקום לפרסם מוצרי יד שניה למכירה הוא - כאן