עזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב
-
יש לי בעיה במגעים היכן שמסומן בתמונה המצורפת.
יש מצב לתקן כזה דבר, שוה את העלות שלו? או שמא חדש?
יש לי סיכוי לפתוח את הדבר ולנסות לחזק את המגע הרופף שם?
(יש לי את הידע והכלים הנדרשים לעבודות חשמל)
תודה מראש
-
@יהודי-פשוט לא כדאי לשחק עם זה.
זה יכול להרוס לך את המחשב אם מגיע אספקת חשמל לא תקינה.
אם אתה בטוח שזה עניין של מגע בודד, תוכל לנסות לתקן אותו אם אכן יש לך את הכלים והידע לכך. -
@golanart לא
-
@golanart אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@יהודי-פשוט ליתר ביטחון תבדוק את מתח היציאה.
?
זה לא אוניברסלי, זה מקורי -
@יהודי-פשוט על פי רוב הבעיה היא בתוך החוט עצמו ולא בחיבורים כפי שזה נראה לך.
הייתי משקיע 170 ש"ח בחדש. -
@יהודי-פשוט חדש מקורי עולה בסביבות 200 ש"ח. עם שנה אחריות.
אני מדבר על אוניברסלי איכותי עם שלש שנות אחריות, מכרתי כבר הרבה מאד כאלה ולא היה לי אף פעם תקלה!! -
@יהודי-פשוט
יש לך בכל חנות מחשבים מטען אוניברסלי,
לא כ"כ ממליץ לנסות לשחק הנזק עלול להיות רב על הנסיון לחסכון, אלא א"כ אתה בטוח שאתה יודע להתעסק בחשמל, -
@יהודי-פשוט אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
כי זה ענין של זמן מועט עד שאני משתדרג עם מחשב חדש.
מה רע שיהיה לך מטען אונבירסלי לשעת הצורך?
-
@יהודי-פשוט
אני מצטרף לכל הנ"ל:- אם יכולת לתקן היטב, היה יכול להיות פיתרון זמני - כי תיקונים כאלה לא מחזיקים בדר"כ הרבה מאד זמן.
- מסתבר שצריך ידיים של טכנאי מעבדה, וחבל על זמנך - רכוש אונבירסלי חדש, כדי לא לפגוע במחשב עצמו במתח לא מתאים.
- מה רע שיהיה לך אונבירסלי בבית לעת צורך?!
- אם קשה לך ההוצאה שהזכיר פירסומון, מניסיון [כמה פעמים, לי למשפחה ולחברים..] רכשתי דרך איביי ואליאקספרס מטענים אונבירסליים שהחזיקו שנים [פי כמה מהמקורי], ועושים עבודה פצצה. את האחרון [מותאם דגם לטושיבה שלי] רכשתי ב - 8$ בלבד!!
פשוט חפש לפי דגם המחשב שלך, הכל נמצא שם בזיל הזול [ולא פחות איכותי מאלה שמוכרים בארץ, מניסיון אישי]. - אם אתה מעוניין בעזרה, כתוב..
- החיסרון היחידי - ייקח 'קצת' זמן עד שיגיע המטען, תלוי כמה אתה לחוץ בעניין.
-
@עברי-אנכי אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@יהודי-פשוט
אני מצטרף לכל הנ"ל:
3. מה רע שיהיה לך אונבירסלי בבית לעת צורך?!V
- אם קשה לך ההוצאה שהזכיר פירסומון, מניסיון [כמה פעמים, לי למשפחה ולחברים..] רכשתי דרך איביי ואליאקספרס מטענים אונבירסליים שהחזיקו שנים [פי כמה מהמקורי], ועושים עבודה פצצה. את האחרון [מותאם דגם לטושיבה שלי] רכשתי ב - 8$ בלבד!!
פשוט חפש לפי דגם המחשב שלך, הכל נמצא שם בזיל הזול [ולא פחות איכותי מאלה שמוכרים בארץ, מניסיון אישי].
אני חלש בחיפושים, מי שיכול למצוא לי באייבי אודה לו מאוד
הדגם של המחשב: LENOVO ideapad 300
הנתונים המדוייקים נמצאים לעיל בתמונה.תודה רבה רבה.
-
@יהודי-פשוט אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@פרסומון נשמע טוב
השאלה אם יש סיכוי למצוא יד שניה במצב טוב
כי זה ענין של זמן מועט עד שאני משתדרג עם מחשב חדש.באם התשובה שלילית
אתה בבני ברק ואני בירושלים, איך מתגברים על הענין?
סליחה שנעלמתי לשעה, היו לי לקוחות אצלי.
בדקתי שוב, המטען שאתה צריך של אותה חברה, עולה 150 ש"ח. סתם לידיעה. כמובן עם שלש שנים אחריות.
היות ומדובר במטען אוניברסלי- כפי שכתב @WWW מומלץ שיהיה תמיד בצד. וזה עוד עם PIN של לנובו, שבהרבה מאד מטענים אוניברסליים אין אותו.
בקשר למה שכתב @עברי-אנכי , עם האוניברסליים מאיביי- אני לא ממש בעד. לפעמים אתה נופל על משהו שמחזיק זמן, אבל האיכות שלהם והיציבות שלהם לא משהו. מניסיון.
אם אתה בכל זאת מתעקש- להלן קישור לאיביי: https://www.ebay.com/itm/Laptop-Ac-Adapter-Charger-for-Lenovo-IdeaPad-Y40-S1-S3-S5-G51-300-V110-E50-80/263427173648?hash=item3d557bad10:g:AOoAAOSw301aVIkJ -
@יהודי-פשוט איפה בירושלים אתה גר?
אתה רוצה לעבר למייל? המייל שלי מופיע בחתימתי. -
@פרסומון אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@יהודי-פשוט איפה בירושלים אתה גר?
אתה רוצה לעבר למייל? המייל שלי מופיע בחתימתי.עברתי
-
@יהודי-פשוט יש מצב שהמטען נרטב? זה יכול לגרום לדליפת זרם. בלי קשר למגעים.
-
@golanart אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@master אמר בעזרה - לבעיית מגעים במטען של מחשב:
@golanart
זרם לא סדיר עלול לפגוע במחשב,
לעיתים זה גם מורכב מ2 מתחיםתסביר לי את זה אלקטרונית... אני עדייו לא מבין באיזה
מרכיב הוא עלול לפגוע שיגרום למתח (לא זרם) לא סדיר..המכשיר הזה הוא לא רק אלקטרוני...
https://en.wikipedia.org/wiki/AC_adapter