-
@פרסומון מה שהבאת זה לא משהו שמתחבר לשקע? ישנם כאלו שהם כמו דיסק און קי ומתחברים על המחשב ולא בדיוק מגבירים את הקליטה שעל השבב של המחשב, אלא יוצרים כאילו שבב אחר עם אפשרות יותר גדולה של טווח [בפרט מחשבי הנייד שבחדשים היום משום מה הקליטה פחות חזקה מבחינת טווח, כך נראה לי אני הקטן מנסיון של 3 מחשבים.
האם המוצר שאני מדבר עליו גם שווה משהו?
הסגנון הזה:
-
@יהודי-פשוט אמר במגבר קליטת רשת אלוחטית (ווי-פיי):
@פרסומון מה שהבאת זה לא משהו שמתחבר לשקע? ישנם כאלו שהם כמו דיסק און קי ומתחברים על המחשב ולא בדיוק מגבירים את הקליטה שעל השבב של המחשב, אלא יוצרים כאילו שבב אחר עם אפשרות יותר גדולה של טווח [בפרט מחשבי הנייד שבחדשים היום משום מה הקליטה פחות חזקה מבחינת טווח, כך נראה לי אני הקטן מנסיון של 3 מחשבים.
האם המוצר שאני מדבר עליו גם שווה משהו?
הסגנון הזה:
אלו שני דברים שאין קשר ביניהם.
המוצר שאתה הבאת הוא קולט אלחוטי. לפעמים הוא יותר טוב ממה שמובנה במחשב לפעמים פחות. יש כאלה בלי אנטנות, שהם הרבה יותר טובים מאשר אלה עם האנטנות.
מה שהוא צריך, זו הדרך הכי נוחה וטובה לקלוט מהראוטר של השכן ממול. אז הוא או השכן (צריך לראות לפי המיקום של הראוטר של השכן ושל המחשב שלו) צריכים לשים לשקע הכי קרוב לכביש שביניהם את המגדיל טווח, ואז הוא קולט עם הקולט של המחשב שלו. -
או שהוא ישב סמוך לחלון שיש בו את הקליטה הכי טובה, ואם יש לו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני כמו בתמונה, זה יכול (לפעמים ותלוי מה בדיוק קונים כמו ש @פרסומון כתב) לקלוט יותר חזק [ויש המהדרין לחבר את הכרטיס רשת החיצונית ולהניח אותו מחוץ לחלון כדי שיקלוט טוב יותר]
מה ש @פרסומון כתב זה נוגע לאחד שלא רוצה להיות מחויב לשבת במקום מסוים ובמקום לשים את עצמו עם המחשב ליד החלון הכי קרוב לראוטר של השכן, ישימו שם 'רפיטר' שתפקידו לקלוט את הרשת ואח"כ לשדר אותו שוב מבלי שהאות תחלש בכל הטווח שקרוב אליו ולמי שיש רפיטר והוא לא רחוק יותר מדאי ממנו כבר לא כ"כ משמעותי לקנות כרטיס רשת אלחוטי שהובא פה בתמונה