עזרה - הגברת קליטה סלולארית
-
היות ונושא זה הינו נושא השייך לרבים!, אשר נואשים תחת קליטה חלשה או שאינה כלל בביתם.
אני אישית מצבי טוב מאד, אבל חבר שזועק את מצוקתו עורר אותי לבדוק עבורו מכשיר המגביר קליטה לפלאפון.
אשמח אם תשתתפו איתי בנסיון למצוא את המכשיר הריאלי, והמתאים לנושא.לפני שאני קונה, -כך אמרו ידידים טובים. תבדוק היטב את נושא התדרים, ואת העוצמה שהמכשיר מגביר [שלא יהיה קרינה גבוהה בתוך בית...]
בחיפוש באלי אקספרס הגעתי למכשיר הזה
שמחירו הוא זול [האחרים לוקחים עוד 20 דולר על משלוח...]
השאלה אם הוא באמת יפתור את העיה.
להלן ההתלבטות:- הוא משדר בתדר 2100, זה לכאורה תדר שכל החברות משדרות בו את דור 3 [וא"כ הפלאפון יהיה צריך להיות מוגדר דווקא על דור 3, כמו רמי לוי] , האם באמת זה כך
- האם אין עוד סוגי תדרים פנימיים או סוג תדר אחר שצריך לבדוק
- אני לא מצליח למצוא את עוצמת ההגברה שלו לדעת כמה אין בעיה להניח אותו בתוך בית [או שאין בעיה להניח מחוץ לבית, חרדים פחות יגנבו...]
- בכלל כמה אפקטיבי זה [כמה הוא מושך קליטה אליו ומשדר הלאה]
- ועוד דברים שאני אולי לא חשבתי עליהם
אשמח אם תעזרו לי למצות את הנושא, להעמיק בו, ולמצוא מכשיר שבאמת יתן מענה אפקטיבי לבעיה.
תודה מראש
-
@מרכז אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
אשמח אם תעזרו לי למצות את הנושא, להעמיק בו, ולמצוא מכשיר שבאמת יתן מענה אפקטיבי לבעיה.
פעם דיברתי עם חבר שמבין בתחום וזה לא כ"כ פשוט
אתה צריך לבדוק לאיזה עוצמות אתה מגיע אחרת יש לך בעיה עם משרד התקשורת
(נראה לי שאתה צריך גם אישור ממשרד התקשורת להביא מכשיר כה)
אם תלחץ על הספק הסלולרי שלך אולי הם יכולים להתקין לך מגבר כזה -
אני מכיר משהו שיש לו מכשיר כזה והוא אמר לי כך
- רשיון ממשרד התקשורת אין לאף מכשיר כזה?! (ספק)
- רוב המכשירים כהנ"ל לא מגבירים קליטה, אלא אתה מוציא אנטנה מחוץ לבית וזה מעתיק את הקליטה לאנטנה הפנימית, ז"א שאם תליתם את האנטנה החיצונית במקום שעדיין אין שם קליטה טובה באותו מידה תקבלו אותו בתוך הבית (כלומר זה לא יגביר, רק יקח ממקום למקום)
-
@ליבל אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
אני מכיר משהו שיש לו מכשיר כזה והוא אמר לי כך
- רשיון ממשרד התקשורת אין לאף מכשיר כזה?! (ספק)
- רוב המכשירים כהנ"ל לא מגבירים קליטה, אלא אתה מוציא אנטנה מחוץ לבית וזה מעתיק את הקליטה לאנטנה הפנימית, ז"א שאם תליתם את האנטנה החיצונית במקום שעדיין אין שם קליטה טובה באותו מידה תקבלו אותו בתוך הבית (כלומר זה לא יגביר, רק יקח ממקום למקום)
- מה הבעיה עם זה?
- הרי זה מה שהוא צריך.
בעבר קניתי משהו, אני אישית לא השתמשתי עם זה, אבל ההוא אומר לי שזה עובד טוב גם על G3
ללא אחריות ב100% כמובן.
אולי יש עוד שיקולים וסיבות.. אבל זאת המציאות!
בהצלחה -
@ליבל אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
רשיון ממשרד התקשורת אין לאף מכשיר כזה?! (ספק)
@ליבל אתה בטוח במה שאתה אומר.
אני ידע שכל ציוד אלחוטי חייב אישור ממשרד התקשורת או ממשרד איכות הסביבה. - תלוי בסוג האישור
בגלל שהמכשיר הזה יודע לקלוט אותות סלולרית הוא חייב אישורים (בדיוק כמו WiFi).
דרך אגב מכשירים מסוג זה יכולים גם לשבש לחברות סלולריות את הקליטה לכן כל דבר לגופו וכמדומני שצריך אישור
זה שאנשים לא מבקשים אישור זה בעיה אחרת.
תנסה לייבא אחד כזה ותגיד אם זה לא נתקע במכס בגלל אישורים
אשמח לדעת אחרת אני קונה כמות ומוכר -
@בול אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
וטיפ לפני שאתה נכנס לעבודה :
כל אחד צריך התאמה אישית.
ולכן עדיף לייבא כמות קטנה ולשחק עם החלקים וכו' וכו'......@בול רשמתי שאם @ליבל יודע אחרת ולא צריך אישורים אני קונה כמות.
נראה לך שאני אכנס לנעליים שאני לא יודע איך לצאת מהם?
@zvinissim אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
פעם דיברתי עם חבר שמבין בתחום וזה לא כ"כ פשוט
אני מנסה לתפוס את הבנאדם ולשאול אותו שוב ויעדכן
-
@zvinissim אמר בעזרה - הגברת קליטה סלולארית:
אני מנסה לתפוס את הבנאדם ולשאול אותו שוב ויעדכן
כרגע דיברתי אותו (וזה מישהו שמבין ונמצא בתחום)
ברמת העיקרון כל המכשירים הללו חייבים אישור ממשרד התקשורת.
אם הזמנם ולא נתפס במכס כנראה שהרווחתם ואם נתפס במכס תצטרכו להביא אישור ממשרד התקשורתזה לפי מה שהבנתי ממנו