סימניה בג'ימל
-
לי יש כמה כתובות מייל ועשיתי כשהיה לי רק כתובת אחת, סימניה (מה שמופיע מתחת השורת חיפוש) למייל העיקרי שלי, שאוכל להכנס עליו מהר.
אחרי שפתחתי עוד תיבה, שמתי לב שהסימניה פותחת תיבת מייל אחר לא מה שאני רוצה שתיפתח.
יש דרך לסדר את זה שהסימניה תיפתח את המיל שאני רוצה ולא מייל אחר ? -
לי יש כמה כתובות מייל ועשיתי כשהיה לי רק כתובת אחת, סימניה (מה שמופיע מתחת השורת חיפוש) למייל העיקרי שלי, שאוכל להכנס עליו מהר.
אחרי שפתחתי עוד תיבה, שמתי לב שהסימניה פותחת תיבת מייל אחר לא מה שאני רוצה שתיפתח.
@מעמד כל מייל יש לו מספר.המספרים מתחילים מ-0.
https://mail.google.com/mail/u/**1**/#inbox
שים לב לסיפרה המודגשת.
תוכל בסימניה לערוך את הכתובת למספר שתרצה. -
@עברי-אנכי גם אחרי ששיניתי שם זה לפעמים חוזר ומשתנה
-
@עברי-אנכי גם אחרי ששיניתי שם זה לפעמים חוזר ומשתנה
-
תודה על המידע לגבי האפשרות לעשות סימניה לכל תיבת מייל.
לא ידעתי את זה ויש לי 5 כתובות מייל בשימוש תדיר, עכשיו הגדרתי סימניות ופתחתי את העיניים. -
@מעמד
אם יצאת מכל החשבונות שלך (ע"י לחיצה על 'צא'), ופתחת רק חשבון אחד, אז הסימניה תמיד תוביל לחשבון הפתוח. -
תודה על המידע לגבי האפשרות לעשות סימניה לכל תיבת מייל.
לא ידעתי את זה ויש לי 5 כתובות מייל בשימוש תדיר, עכשיו הגדרתי סימניות ופתחתי את העיניים.@רואת-חשבון אמר בסימניה בג'ימל:
ויש לי 5 כתובות מייל בשימוש תדיר
גם זה יכול להוות פתרון: https://support.google.com/mail/answer/138350?hl=iw&authuser=0
-
@מעמד אמר בסימניה בג'ימל:
סימניה (מה שמופיע מתחת השורת חיפוש)
נראה לי שאינכם מתכוונים לאותו הדבר, יש את שורת הסימניות למעלה, מתחת שורת הכתבת. ויש את הריבועים מתחת לשורת החיפוש שבאמצע הדף. למה אתה מתכוין?