שאיבת נתונים ויצירת קובץ פי די אף אוטומטי
-
@clickone אמר בשאיבת נתונים ויצירת קובץ פי די אף אוטומטי:
@shukiha למה לא לייצר את הקובץ PDF בעת הבקשה.
איזה קובץ של כל המוצרים ?
דבר כזה לפי איך שאני מבין אמור לקחת זמן ולמרות הרבה משאביםואז נגיד יוכלו לשלוח בכותרת מק"ט וזה יביא את הדף של המוצר.......
זה מסרבל לקבל את הקובץ לחפש את המקט לשלוח ואז לקבל העתק של הדף
לגבי מחיר צריך לחכות ל @שואף
מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהוא פשוט
לכל מי שחסום בסינון לאתרים בכלל ויש לו רק מייל
שיכל לקבל קובץ אם תמונה ומוצרים שרלונטים לו כולל מחיר עדכני
חשבתי על הכיוון שהזכרת שהלקוח יקבל רק צילום או העתק של דף מוצר ספציפי שהוא רוצה אבל אז לכאורה זה אמור להיות יותר מורכב ומערכת יותר מסובכת
מה שאני חשבתי זה משהוא יותר פשוט לעשות קובץ או ידני או אם יש אפשרות אוטומטי שיהווה העתק לדפים באתר הקיים כולל תמונות וכו ורק המחיר התעדכן כל יום או כל זמן אחר שנחליט
ושלא יכביד על המערכת ולא יסבך את הלקוח
יהיה קובץ נפרד לכל קטגוריה או אפילו תת קטגוריה
ולדוגמה הלקוח יכתוב במייל שהוא מעונין הבובות הוא יקבל את הקובץ מה קטגוריה של בובות
וזה השאלה מה נדרש לכזה דברמקוה שהיה לך/ם כוח לקרוא עד פה
אבל אם זה אפשרי ולא בעלויות מטורפות זה יכול להיות פתרון לאתרים שרוצים למכור לחרדים שיש להם רק מייל -
@אדרבה אבל אז אאוטלוק צריך לעבוד 24/7 בשרת כלשהוא. (שכמובן צריך להיות שרת ווינדוס + רישיון למי שמקפיד / חושש )
לא דוחה את הרעיון. הוא מצויין והצעתי אותו בעבר למישהו.
הוא טוב לכתובת אחת, אבל אם אתה רוצה וצריך שיאזין למספר כתובות הוא פחות טוב [אפשרי לגמרי. אבל אם זה לקוחות שונים ואתה נותן כזה שירות לכולם זה יכול לעשות בלגן])מעניין לבדוק. אולי גם באאוטלוק אונליין בגירסת פרמיום יש להם אפשרות כזו.
-
אם אני מבין נכון לסיכום דבריכם
את החלק של השליחות מיילים אוטומטית אפשר לעשות את זה בצורה חינמית אבל זה רק בשביל ההתחלה ברגע שזה הופך למשהו רציני דהיינו הרבה שולחים והרבה חומר צריך משהוא יותר רציני
האלה מה וכמה עולה
ולגבי השאיבת נתונים והכנסתם לקובץ
כמובן שאפשר ידני אבל אם אני רוצה אוטומט
זה ליצור איזה סוג של תוכנה
שזה אשמח לדעת אם אתם יודעים לומר כמה זה מסובך וכמה העלויות (לפחות כיוון) או שזה משהוא שצריך אפיון מסודר בשביל להגדיר עלויות
תודה מראש