להרוויח כסף?
-
@הכוכב-שלנו
ל @שואף היה מותר לפתוח.
כי הוא חשב שיש כאן בשורה ורצה לשתף אותנו.
אני רק רציתי להציל אותו מבזבוז זמן וכסף....אני כבר קניתי את בני ברק בדימיון שלי כשעשיתי את הרובוט...
-
@clickone אמר בלהרוויח כסף?:
@הכוכב-שלנו
ל @שואף היה מותר לפתוח.
כי הוא חשב שיש כאן בשורה ורצה לשתף אותנו.
אני רק רציתי להציל אותו מבזבוז זמן וכסף....אני כבר קניתי את בני ברק בדימיון שלי כשעשיתי את הרובוט...
קבלתי לגמרי, אבל נאמר בפירוש בסעיף 6 שאסור לפתוח לגבי המטבע הדיגטלי....
-
@golanart מתפקידך להחליט!!!!!
אתה מוזמן למחוק את הפוסט שלי, אם כך נראה לך! -
@golanart אמר בלהרוויח כסף?:
@clickone @הכוכב-שלנו שלנו דווקא צודק, הדיון הוא לא הכשרות, אבל אני שאלתי ברצינות, כדי לשמוע מה הוא ואתם חושבים,
הרי לא נרצה להרוויח כסף לא נקי.בכל אופן יש עוד צד בדיון, שהרי מי שהיה מיואש הבעלים פטורים מלשלם לו......
-
לכל השמחים בעושרי... חלוקת המעשרות תתקיים היום בין השעות 17 ל18 ליד המקווה...
כמובן שלא קיבלתי כלום, אבל כמו שאמר @clickone הרווח שלהם הוא מכירת האנשים שנרשמו.
והם בונים על זה שמישהו מתלהב בכסף שהולך להגיע לו (אצלי כבר אוחז ביותר ממאה אלף...), ומחליט להשקיע 400$.כשהייתי בחור, לפני יותר מעשר שנים, שיחקתי פעם בלוטו באינטרנט (לא בנטפרי לצערי..) והכנסתי כתובת המייל שלי.
מאז התחלתי לקבל מיילים לספאם. פעם פתחתי אחד מהם, וזה היה מעורך דין בזימבמבואה שסיפר על אשה מבוגרת שהשאירה צוואה ובה היא מורישה לי סכום עצום. הוא החליט לייצג אותי, ולדאוג לי לכסף כי יש שם מישהו אחר שטוען שהכסף צריך להגיע לו.
הוא כמובן דורש כמה אחוזים אבל רק אחרי שאזכה.
אבל כיון שהטיפול בתיק עולה לו יקר, הוא מבקש סכום פעוט של אלפיים או שלשת אלפים דולר שיתקזז מהאחוזים שהוא ייקח. מצורף פרטי חשבון..לא ממש האמנתי, אבל אמרתי "למיחש בעינן" ושלחתי לו מייל שיספר במי מדובר, ומה פתאום שהגברת חשבה עלי... לא זוכר מה הוא ענה, אם בכלל ענה.
זה הכל אותו עיקרון, נותנים פיתוי ענק, ומבקשים סכום ממש קטן ביחס לסכום ש"הולכים לקבל", בתקווה שאחד לאלף יבלע את הפיתיון וישלם. אחרי זה כבר יסתדרו איתו על הסכום הגדול.
אה, ועוד משהו שאסור לשכוח. יש דבר שנקרא "שקר". לנפשות העדינות שלנו קשה לתפוס את זה, אבל יש אנשים שפשוט משקרים. אומרים תן לי אלף דולר ואתן לך עשרים אלף, נותנים להם והם לא נותנים. ואין את מי לתבוע.
אז למה פרסמתי את הפוסט הזה? אולי חשבתי שכן יש בזה משהו, אבל כמו שאמר @magicode אין שום מצב בעולם לראות מהם שקל, כך שפשוט חבל על הזמן.
-