האם זה משתלם לפתוח חנות אינטרנטית?
-
@טרוצער
השאלה ששאלת היא מידי כללית וכמעט שלא ניתן לענות עליה,
זה תלוי במאד הרבה מרכיבים,
(שאלת כמעט כמו עולה מוצר בסופר, והאם הוא טוב , האם יש עליו אחריות? שכמובן התשובה היא תלוי איזה מוצר).לגופו של עניין זה תלוי בקהל היעד, במוצר שלך, במחירים, בפרסום, בעיצוב של האתר, וכו וכו,
הסיכון היחיד שקיים זה הכסף של עלות הפיתוח,
לגבי העלויות צריך להתאים את זה אישית לצרכים שלך בשביל לדעת מחיר, -
@master
אני רוצה לפנות יותר לציבור הכללי
השאלה היא כמה אדם מן השורה שלא מכיר אותי ואת העסק אלא סה"כ חיפש בגוגל גופי תאורה ומצא חנות אינטרנטית זולה -ימהר ויקנה דרך הרשת
מה גם שמדובר בגופי תאורה כך שתמונות של המוצר זה לא נראה חי כמו שרואים במציאות את המוצר. -
אני יענה על הנקודות שדיברת עליהם.
תראה, באופן כללי הציבור בישראל קונה יותר ויותר באינטרנט,
צריך פה קידום אתרים חזק (זה עולה כסף) שאדם שמחפש בגוגל "תאורה" וכו יקפוץ לו האתר שלך ,
לגבי התמונות אני חושב שאם מצלמים אותם טוב הם יכולות להיות אמיתיות כמעט כמו המקור,
אני מאמין שגם בחנות אצלך יש אנשים שרוכשים דגמים שחסרים וכדו מתוך הקטלוג,כמובן שצריך לפנות לייעוץ מקצועי לבחינת הכדאיות,
-
@טרוצער אמר בהאם זה משתלם לפתוח חנות אינטרנטית?:
@master
השאלה היא כמה אדם מן השורה שלא מכיר אותי ואת העסק אלא סה"כ חיפש בגוגל גופי תאורה ומצא חנות אינטרנטית זולה -ימהר ויקנה דרך הרשת
מה גם שמדובר בגופי תאורה כך שתמונות של המוצר זה לא נראה חי כמו שרואים במציאות את המוצר.מהנסיון שלי עם שתי חנויות אינטרנטיות אנשים קונים וקונים הרבה דרך האינטרנט גם מוצרים גדולים ויקרים רק כמובן ככל שהמוצרים יותר זולים יותר ימהרו לקנות
בתכלס אם אתה רוצה להצליח אתה צריך לשדר אמינות ומחיר וקידמה דהיינו שיהיה אתר חדיש ומושך ומאובטח ושיהיה לך שירות לקוחות טוב דהינו לדעת לפרגן לאנשים כי באינטרנט לקוחות לא מרוצים זה הרבה יותר בעיתי כי זה מתפרסם הרבה יותר וכמובן קח בחשבון את העלות של הקידום והשיווק כי לא נראה לי שתוכל לעשות את זה לבד -
@shukiha אמר בהאם זה משתלם לפתוח חנות אינטרנטית?:
@טרוצער אמר בהאם זה משתלם לפתוח חנות אינטרנטית?:
@master
מה גם שמדובר בגופי תאורה כך שתמונות של המוצר זה לא נראה חי כמו שרואים במציאות את המוצר.מהנסיון שלי עם שתי חנויות אינטרנטיות אנשים קונים וקונים הרבה דרך האינטרנט גם מוצרים גדולים ויקרים רק כמובן ככל שהמוצרים יותר זולים יותר ימהרו לקנות
בתכלס אם אתה רוצה להצליח אתה צריך לשדר אמינות ומחיר וקידמה דהיינו שיהיה אתר חדיש ומושך ומאובטח ושיהיה לך שירות לקוחות טוב דהינו לדעת לפרגן לאנשים כי באינטרנט לקוחות לא מרוצים זה הרבה יותר בעיתי כי זה מתפרסם הרבה יותר וכמובן קח בחשבון את העלות של הקידום והשיווק כי לא נראה לי שתוכל לעשות את זה לבדתודה על המידע
מה סדר גודל של המחיר של פיתוח אתר כמו האתר שלך כולל קידום אתרים?
[אם זה לא נח לך בפומבי אשמח שתפנה אלי בפרטי] -
@טרוצער
אני עשיתי את האתרים באישופשהיא החברה המובילה בשוק של חנויות וירטואליות שזה פלטפורמה מוכנה ויש לך אפשרות לעיצוב אישי אתה יכול בשביל ההתחלה ללכת על תבנית בסיסית שזה אומנם לא הכי מעוצב ומפוצץ אבל הפיצ'רים/התוספים יש לך פחות או יותר את הכל (שלדעתי זה העיקר בחנות וירטואלית) וזה אם אני לא טועה מתחיל ב4000₪ אם אתה רוצה משהוא ברמה של הטופ אם עיצוב אישי וכל מיני תוספות זה באיזור ה10/15 אלף
מה שכן גם אתה הולך על חברה או על פרטי צריך לבדוק מה הוא כבר עשה ולא מספיק אם הם עיצבו אתרים יפים כי באתרי חנות וירטואלית להבדיל מאתרי תדמית או מכירות קטנים העיצוב הוא דבר חשוב אבל יש דברים שהם יותר חשובים כמו הבטחה, כמו כל מיני פיצרים שמאפשרים לך לעשות מגון צורות ואפשרויות מכירה,
כל מיני פיצרים ודברים שמשפיעים על הקידום בגוגל ועוד.
שמי שאין לו נסיון בזה לרוב הוא לא מבין מה צריך