התייעצות - לימודי עימוד
-
@www טוב טוב סליחה
אבל אני רוצה להבין מהתחלה, אתה כתבתעימוד זה דבר שחייבים ללמוד?
מה התכוונת במשפט הזה ?
אם לא ילמדו אז איך ידעו ? מה - יקנו את התוכנה ופשוט ילחצו על כפתורים לראות מה ייצא כמו שעושים במכשירי חשמל ומצלמות ?
לזה התכוונת ? ואם לא, אז למה ? -
@www אקסל לא מבין בכלל
ואם אני מבין אותך נכון, אז - זה כמו שאמרתי שאתה רוצה לומר שלא צריך ללמוד אלא לקנות את התוכנה ופשוט ללחוץ על הכפתורים ולראות מה יוצא ?
נכון ?!
אז ככה, בעימוד הלימוד של התוכנה מגיע עם העימוד בד בבד, בתג יש הרבה פעולות שאי אפשר להגיע אליהן לבד אלא רק אחרי הסבר ולמידה ממי שיודע, זה לא שאתה לומד מה כל כפתור עושה ואחרי זה אתה מעמד, לא ! אלא מראש ברגע של הבניה זה כבר העימוד ולא מספיק לדעת כפתורים אלא צריך לדעת איך הצורה שמקובלת לעמד ואיך עושים את זה בתוכנה שהיא בכלל לא פשוטה למי שלא יודע איך להשתמש -
@מעמד אמר בהתייעצות - לימודי עימוד:
זה לא שאתה לומד מה כל כפתור עושה ואחרי זה אתה מעמד, לא ! אלא מראש ברגע של הבניה זה כבר העימוד ולא מספיק לדעת כפתורים
לא הבנתי.
אלא צריך לדעת איך הצורה שמקובלת לעמד
זה כבר סעיף אחר, ששאלתי למעלה. (זה יותר קשור לחוש, רק שאפר להבין שצריך בשביל זה גם נתונים יבשים (מרווח 0.25 וכדו'), האמנם?)
ואיך עושים את זה בתוכנה שהיא בכלל לא פשוטה למי שלא יודע איך להשתמש
על זה הנידון.
-
@בול אמר בהתייעצות - לימודי עימוד:
@מעמד זאת אומרת שמי שלא למד את הספר /קורס לא ידע מעולם את תג?
גם לימוד פרטי ע"י מישהו זה נקרא לימוד,
נ.ב. הרב וויסמאן (=זה השם שלו, לא?) מתג לא למד מעולם בקורס!
הוא מתכנן התוכנה ולא מחייב שמי שיודע תיכנות יודע גם את הפרקטיקה של התוכנה
למשל: אם @clickone או @magicode יחליטו לבנות תוכנת גרפיקה שתתחרה באילוסטריטור זה אומר שהם יהיו גרפיקאים ?? -
@www תוכנות אופיס נועדו מראש שכל מי שיקבל אותן לידיו ילמד עם הזמן להתעסק איתן. תוכנת תג ממש לא. היא תוכנתה מראש שרק מי שיקבל את ההסבר ידע לעבוד איתה.
לטעמי, מי שמרגיש שהוא מבין מה הוא מעמד, שילך ללמוד ויעשה דברים יפים. מי שלא מרגיש, שילמד עד מחר, יהיה אפשר לזהות את חוסר החיבור שלו בעימודים הכי מקצועיים שלו.
בנימה אישית, עימדתי הרבה, קיבלתי שבחים הרבה, מקצוענים טענו לי שאני מבזבז זמן, ועדיין אני חושש מללמוד...