כוס קולה על המקלדת
-
שלום וברכה
נשפך לי להוותי כוס קולה שלמה על המקלדת של הThinkPad X1 שלי
הפכתי מיד את המחשב
ניתקתי בטריה דרך הביוס [התחלתי בלנסות לפרק, אדהכי והכי עבר חצי שעה]כרגע אחרי שבת כל המקשים שבאיזור מקש הרווח תפוסים כיאה לגוש קולה יבש שתפס אותם
ומסתמא יש הרבה סוכר וחומצות כי זה קולה ולא מיםיש תקוה?
למי פונים עכשיו, יש מעבדה מומלצת?
זה מחשב יקר ואני צריך מקצוענים -
שלום וברכה
נשפך לי להוותי כוס קולה שלמה על המקלדת של הThinkPad X1 שלי
הפכתי מיד את המחשב
ניתקתי בטריה דרך הביוס [התחלתי בלנסות לפרק, אדהכי והכי עבר חצי שעה]כרגע אחרי שבת כל המקשים שבאיזור מקש הרווח תפוסים כיאה לגוש קולה יבש שתפס אותם
ומסתמא יש הרבה סוכר וחומצות כי זה קולה ולא מיםיש תקוה?
למי פונים עכשיו, יש מעבדה מומלצת?
זה מחשב יקר ואני צריך מקצוענים@מעלה-ומוריד המחשב עצמו עובד ואין עוד בעיות?
צור איתי קשר באישי מקווה שאוכל לעזור. -
@מעלה-ומוריד המחשב עצמו עובד ואין עוד בעיות?
צור איתי קשר באישי מקווה שאוכל לעזור.@אוריי כתב בכוס קולה על המקלדת:
אם הייתי יודע תשובה לשאלה אם המחשב עובד או לא עובד - התשובה היתה שהוא לא עובד.
אבל כיון שניתקתי את הבטריה, כדי למנוע נזק בלתי הפיך, התשובה כרגע היא שאני לא יודע אם הוא עובד.
-
@אוריי כתב בכוס קולה על המקלדת:
אם הייתי יודע תשובה לשאלה אם המחשב עובד או לא עובד - התשובה היתה שהוא לא עובד.
אבל כיון שניתקתי את הבטריה, כדי למנוע נזק בלתי הפיך, התשובה כרגע היא שאני לא יודע אם הוא עובד.
צור איתי קשר באישי מקווה שאוכל לעזור.
-
מה תוכל לומר באישי שלא תוכל לומר כאן ולהועיל לכולם?
לגופו של ענין, אני מתקשר כאן ממחשב אחר, אין לי אלא כמה סיסמאותת בידיי. המייל הוא לא אחד מהם
אני יכול לשחזר סיסמה
אבל מעדיף לחזור לסביבת העבודה המוכרת מיד לאחר כמה ימיםבינתיים אני כנראה מוסר את המחשב לטכנאי בשם נועם מירושלים
שבמידרג נראה שעשה בהצלחה ניקוי קורוזיה והחלפות רכיבים בלוח אם במקרה הצורך
גם במחשבים צפופים כX1 ואפילו מקבוקיםהוא רוצה 600 על הניקוי, החלפת רכיבים לפי הצעת מחיר, ומקלדת חלופית בהזמנה, אין כרגע בארץ לטענתו
-
אני ממליץ (בלי אחריות כמובן) על יונקס מחשבים ברח' פינס (הדוידקה) בירושלים 0507771328.
יצא לי לטפל שם כמה וכמה פעמים בבעיות חומרה. תמיד יצאתי מרוצה.
בהערת אגב, אם היה מדובר רק על החלפת מקלדת, אפשר לקנות באיביי ולהחליף ידנית, קצת מאתגר אבל אפשרי - מנסיון, יש מדריך באתר fixit. -
אני ממליץ (בלי אחריות כמובן) על יונקס מחשבים ברח' פינס (הדוידקה) בירושלים 0507771328.
בהערת אגב, אם היה מדובר רק על החלפת מקלדת, אפשר לקנות באיביי ולהחליף ידנית, קצת מאתגר אבל אפשרי - מנסיון, יש מדריך באתר fixit.@shraga כתב בכוס קולה על המקלדת:
בהערת אגב, אם היה מדובר רק על החלפת מקלדת, אפשר לקנות באיביי ולהחליף ידנית, קצת מאתגר אבל אפשרי - מנסיון, יש מדריך באתר fixit.
בדגם הזה המקלדת מחוברת עם ניטים מפלסטיק, ולפרק אותה צריך להמיס אותם, לא פשוט.
-
בהערת אגב, אם היה מדובר רק על החלפת מקלדת, אפשר לקנות באיביי ולהחליף ידנית, קצת מאתגר אבל אפשרי - מנסיון, יש מדריך באתר fixit.@shraga כתב בכוס קולה על המקלדת:
הרגע מסרתי לטכנאי, מחר יפרק הלוח אם ונראה מה המצב, אעדכן
-
@shraga כתב בכוס קולה על המקלדת:
בהערת אגב, אם היה מדובר רק על החלפת מקלדת, אפשר לקנות באיביי ולהחליף ידנית, קצת מאתגר אבל אפשרי - מנסיון, יש מדריך באתר fixit.
@מעלה-ומוריד כתב בכוס קולה על המקלדת:
@shraga כתב בכוס קולה על המקלדת:
הנסיון שלי הוא ספציפית עם X1 YOGA (לא יודע איזה דור) ולא נתקלתי בזה.